Головна Новини Світ Решта світу Дипломи російських вишів не визнаватимуться в світі: хто ще запровадив санкції проти агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломи російських вишів не визнаватимуться в світі: хто ще запровадив санкції проти агресора

Санкції проти країни-агресора продовжують запроваджувати компанії та держави

14 березня 2022, 12:01
Поділіться публікацією:

Станом на 14 березня ще кілька компаній та одна країна оголосили про санкції проти Росії. Про це повідомляють в Міністерстві цифрової трансформації.

Дипломи російських вишів не визнаватимуться в світі: хто ще запровадив санкції проти агресора

Фото ілюстративне / Pixabay

Компанія ASUS заявила про те, що припиняє роботу в Росії та долучається до цифрової блокади агресора. Серед компаній до блокади Росії долучилася японська компанія Ricoh, виробник принтерів, фотоапаратів, велика корпорація з виготовлення транспортних засобів Toyota також зупинила виробництво та постачання автомобілів до країни-агресора.

Для мешканців Росії тепер заблокували доступ до PS Store, Xbox, також частина розробників закрила можливість росіянам купувати їх ігри в Steam та Epic Games. Припинила роботу в країні-агресорі й Paysend, що виконувала міжнародні грошові перекази. В цій країні перестала працювати популярна серед молоді соціальна мережа Instagram.

Відомо, що Багамські острови, які використовувалися як офшорні зони, приєдналися до санкцій проти Росії та білорусі. Дипломи, виданні російскими університетами, більше не визнаються у світі. Оскільки міжнародні організації вилучили акредитацію в вищих навчальних закладах росії. Серед них такі: AACSB (Асоціація з розвитку університетських бізнес-шкіл), Business Graduates Association (Асоціація випускників бізнес-шкіл), AMBA (Асоціація MBA програм), EFMD (Глобальна мережа бізнес-шкіл, компаній та асоціацій, що займаються розвитком менеджменту).

Як повідомляв портал, експерти розповідали, чи правильно західні країни підтримують Україну та як впливатимуть санкції проти Росії на її економіку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mintsyfra
comments

Обговорення


Новини