Головна Новини Світ Решта світу Ердоган озвучив свою пропозицію Зеленському щодо зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган озвучив свою пропозицію Зеленському щодо зустрічі з Путіним

Ердоган справді готовий допомогти з організацією зустрічі Путіна та Зеленського

19 серпня 2022, 15:02 comments1005
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив журналістам, що справді під час переговорів з главою української держави Володимиром Зеленським у Львові запропонував організувати та провести у Туреччині зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російська пропагандистка інформагенство РІА Новини, з посиланням на заяву Ердогана журналістам у літаку після повернення з України.

Ердоган озвучив свою пропозицію Зеленському щодо зустрічі з Путіним

Реджеп Таїп Ердоган. Фото: ОП

Президент Туреччини зазначив, що із Зеленським він детально обговорив усі моменти, що стосуються двосторонніх відносин Туреччини та України. при цьому Ердоган наголосив, що офіційна Анкара стояла і стоїть на тому, що територіальна цілісність України має бути відновлена, а суверенітет України не може бути оскаржений. Турецький лідер уточнив, що таку саму позицію він озвучив президенту Росії Путіну під час візиту до Сочі.

Також, за словами Ердогана, він нагадав українському лідеру, що Туреччина може стати майданчиком для зустрічі двох президентів.

Реджеп Тайіп Ердоган зазначив, що він хоче якнайшвидше провести переговори з Путіним, на яких обговорити конкретні заходи щодо неприпустимості катастрофи на Запорізькій АЕС. Вже у присутності генсека ООН Антоніу Гутерреша обговорювалися кроки для полегшення експорту українського зерна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МВС розповіли, чи варто готуватися до штурму та нового наступу Росії на свята.

Також видання "Коментарі" повідомляло – підсумки переговорів Зеленського, Ердогана та Гутерріша: про що домовилися – що могло залишитися за лаштунками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини