Головна Новини Світ Решта світу Головний конкурент Лукашенка не допущений до виборів президента Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний конкурент Лукашенка не допущений до виборів президента Білорусі

ЦВК не зареєструвала Віктора Бабарика кандидатом у президенти Білорусі

14 липня 2020, 13:58 comments1318
Поділіться публікацією:

У вівторок, 14 липня, відбулося засідання Центрального виборчого комітету республіки Білорусь. За його підсумком Віктора Бабарика і Валерія Цепкала не зареєстрували кандидатами в президенти країни, повідомляє "TUT.by".

Головний конкурент Лукашенка не допущений до виборів президента Білорусі

Водночас Олександра Лукашенка, Анну Канопацьку, Андрія Дмитрієва, Сергія Черечня і Світлану Тихановську одноголосним рішенням внесли в список кандидатів в президенти.

Як повідомляє джерело, глава ЦВК запропонувала не реєструвати Бабарику кандидатом у президенти Білорусі, і члени комісії одноголосно підтримали таке рішення. Основна причина недопуску — невідповідність декларації про доходи та майно та участь іноземної організації в його передвиборчій кампанії.

Раніше Віктора Бабарика звинуватили в підробці підписів на висунення в кандидати. Політик здав в комісію 367 тисяч підписів, більша частина яких після перевірки виявилася підробленою.

Як раніше писали "Коментарі", рейтинг Лукашенка в Білорусі різко впав. В інтернет-сегменті вже з'явився мем про Сашу-трьох відсотках, як би натякаючи на реальне число виборців, готових підтримати нинішнього президента.


Читати повністю: https://news.tut.by/economics/692651.html




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини