Головна Новини Світ Решта світу ХАМАС випустив по Тель-Авіву понад 100 ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

ХАМАС випустив по Тель-Авіву понад 100 ракет

Своєю чергою Ізраїль завдає удар по Палестині

12 травня 2021, 01:54
Поділіться публікацією:

Представники палестинського руху ХАМАС випустили в бік ізраїльського Тель-Авіва більше ніж сто ракет. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

ХАМАС випустив по Тель-Авіву понад 100 ракет

Одна з ракет вибухнула в Рішон ле-Ціон (фото з відкритих джерел)

Система "Залізний купол" перехоплювала ракети над Тель-Авівом і центральною частиною Ізраїлю. Одна з ракет, які були випущені з Гази в бік Тель-Авіва і центру Ізраїлю, потрапила в автобус. Під час сирени водій автобуса встиг висадити пасажирів. Близько 20 людей постраждали, серед них — дитина. Також поранення отримав сам водій, його відвезли в лікарню.

Одна з ракет вибухнула в Рішон ле-Ціон. Попередньо загинула одна людина, ще одна людина була важко поранена.

Своєю чергою Ізраїль завдає удар по Палестині. Ізраїльські сили заявили, що знищили командира протитанкового ракетного підрозділу ХАМАС Іяда Фатхі Фаїк Шаріра. Він відповідав за запуск протитанкових ракет по Ізраїлю.

"В даний час наші літаки завдають ударів по додатковим терористичних цілях в Газі", — говорять в Міноборони країни.

Палестинські угруповання ХАМАС і "Ісламський джихад" заплатять за проведені ракетні обстріли Ізраїлю, заявив ізраїльський прем'єр Біньямін Нетаньяху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ще на початку минулого року між Ізраїлем і ХАМАСом почалися серйозні зіткнення. "У секторі Газа протягом дня запускали кулі з вибухівкою на територію Ізраїлю. У відповідь бойовий вертоліт ЦАХАЛа завдав удар по підземній інфраструктурі ХАМАСу", — йдеться в повідомленні армії оборони Ізраїлю. Крім того, повідомлялося, що ізраїльські військові завдали ударів по об'єктах ХАМАС в секторі Газа, в тому числі по заводу, який займається виробництвом зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини