Головна Новини Світ Решта світу Хто увійшов в топ-10 найбагатіших YouTube-блогерів в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто увійшов в топ-10 найбагатіших YouTube-блогерів в світі

Журнал Forbes підрахував, хто з блогерів на YouTube розбагатів найбільше

17 січня 2022, 13:33
Поділіться публікацією:

Стало відомо, хто з блогерів на платформі YouTube заробив найбільше коштів в 2021 році. До десятки найбагатших увійшла лише одна дівчинка. До списку найбагатших увійшли геймери, спортсмени та коміки. Про це пише ВВС.

Хто увійшов в топ-10 найбагатіших YouTube-блогерів в світі

Хто заробив найбільше на YouTube, фото з відкритих джерел

За статистичними даними, дивитися YouTube під час пандемії стало все більше користувачів. Торік на платформу періодично заходили 2,3 мільярдів користувачів з різних країн світу. Щодня всі вони можуть переглянути близько млрд годин відеороликів. За оцінками американського журналу, 10 найбільш високооплачуваних користувачів YouTube разом заробили 300 мільйонів доларів у 2021 році.

За версією Forbes, найбагатшим YouTube-блогером став власник каналу MrBeast — Джиммі Дональдсон. Власник каналу вирішив відтворити популярну гру Netflix Squid Game в реальності в безпечній для гравців обстановці.

На другому місці — Джейк Пол(Jake Paul). Спортсмен-влогер заробив 45 млн доларів в минулому році.

На третьому місці — геймер Markiplier. Блогер заробив на власному бренді 38 мільйонів доларів. Цей блогер співпрацює з іншими ютуберами, створює стрими, на яких він грає у різні ігри. Марк Едвард Фішбах найбільше відомий через летсплеї.

Четверте місце посів канал "Ретт і Лінк". Rhett and Link — дует американських коміків. Автори проекту — Ретт Джеймс МакЛафлін і Чарльз Лінкольн "Лінка" Ніл в 2021 році заробили 30 млн доларів.

П'яте місце посів Натан Грем (Unspeakable). Геймер, що полюбляє Minecraft продав права на свої роботи компанії Spotter на суму 28,5 млн доларів. Шостою стала росіянка семирічна Настя (Nastya). Блогерка спочатку розпаковувала іграшки, а потім почала знімати музичні кліпи. Дівчинка заробила на каналі 28 млн доларів.

Серед багатих дітей-блогерів й Райан Каджі (Ryan's World) на сьомому місці. Два роки він посідав  перше місце в списку топ-ютуберів. В 2021 році хлопчик заробив 27 млн доларів.

Три останні місця в топі посіли коміки "Dude Perfect" (8 місце, 20 млн дол. за рік ), боксер Логан Пол (Logan Paul — 9 місце, 18 млн доларів) та геймер Престон Арсемент (Preston — 10 місце, 16 млн доларів за рік).

Як повідомляв портал "Коментарі", понад 80 організацій фактчекерів з різних країн світу звернулися до платформи YouTube у відкритому листі, що адресований генеральному директору YouTube Сьюзен Войчіцкі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини