Головна Новини Світ Решта світу Індійський блогер намагався відправити собаку "у політ" на кульках (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Індійський блогер намагався відправити собаку "у політ" на кульках (Фото)

Поліція затримала індійського блогера, який намагався відправити пса "у політ" на кульках, за жорстоке поводження з тваринами

28 травня 2021, 08:26
Поділіться публікацією:

В Індії YouTube-блогер Гаурав Шарма намагався відправити собаку "у політ" на кульках. Чоловіка затримали за жорстоке поводження з тваринами. Про це повідомляє служба BBC.

Індійський блогер намагався відправити собаку "у політ" на кульках (Фото)

В Індії блогер відправив пса "у політ" на повітряних кульках. Фото: живуспортом.рф

Блогеру 32 роки. Зараз у нього 4 мільйони підписників на YouTube-каналі. Цього разу чоловік вирішив здивувати свою аудиторію та зняти відео про "летючого пса". Тож Гаурав Шарма прикріпив до собаки гелеві кульки й спробував відправити його у політ.

Проте людей обурило це відео. Ситуацією зацікавилися і захисники тварин, які повідомили про злочин поліцію.

В сюжеті ролика Шарма стоїть на даху машини та тримає свого пса з кульками. Потім чоловік відпускає собаку. І тварина починає підлітати. Потім тварину спіймали. Після чого прозвучали радісні оплески.

Гаурав Шарма зазначав у своєму відео, дотримувався усіх правил безпеки. Проте це не змінило ставлення публіки до ситуації. Через тиск спільноти соціальної мережі блогер видалив відео.

Невдовзі до чоловіка навідалася і поліція.

Нагадаємо, що британський блогер Колін Ферз створив прототип легендарної машини Джеймса Бонда. Репліка максимально схожа на оригінальний варіант із серії популярних фільмів. Автівку було створено спеціально для шоу. Блогер поставив собі умову, якої успішно дотримався, — витратити на створення машини не більше 7000 фунтів. Результат можна подивитися в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що обліковий запис популярної Tik Tok блогерки з України був забанений в соціальній мережі. Дарина Євтух знімала короткі відеоролики про своє життя в селі. На її канал в Tik Tok було підписано понад 200 тисяч користувачів. Офіційна причина блокування її облікового запису звучить так — порушення умов спільноти. Деталі ситуації дізнавайтеся тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини