Головна Новини Світ Решта світу Інтерпол врятував близько 500 жертв работоргівців: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтерпол врятував близько 500 жертв работоргівців: подробиці

Всього в операції брали участь 24 країни

11 квітня 2021, 20:55
Поділіться публікацією:

В рамках спецоперації Інтерполу вдалося врятувати близько 500 жертв работоргівців, в тому числі дітей. Підсумком операції Століття стало затримання майже 200 зловмисників. У заході брали участь 24 країни.

Інтерпол врятував близько 500 жертв работоргівців: подробиці

Діти (фото з відкритих джерел)

"Операція Століття, що на мові суахілі означає Стоп, проводилася з 28 березня по 2 квітня і призвела до затримання 195 осіб, з них 88 за звинуваченням в торгівлі людьми, ще 63 — в незаконному перевезенні людей", — йдеться в повідомленні.

Решта арешти були проведені за іншими звинуваченнями. Операція Століття ще раз продемонструвала, наскільки тісно пов'язані незаконне ввезення мігрантів і торгівля людьми, особливо в умовах глобальної кризи в галузі охорони здоров'я, коли найбільш вразливі люди відчайдушно намагаються уникнути труднощів.

Нагадаємо, Служба безпеки України у співпраці з Інтерполом здійснює міжнародний розшук підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Олексія Левіна. Про це повідомив керівник Головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар. Тиводар нагадав, що ними під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури було зібрано достатньо доказів і повідомлено про підозру Олексію Левіну та голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангер.

"Служба безпеки України в тісній співпраці з Інтерполом здійснює міжнародний розшук підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Олексія Левіна", — йдеться в повідомленні. Співробітник служби уточнив, що триває досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо можливої причетності інших осіб до замовлення нападу на Гандзюк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини