Головна Новини Світ Решта світу МЗС ФРН засумнівався в обґрунтованості санкцій проти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

МЗС ФРН засумнівався в обґрунтованості санкцій проти РФ

Заступник голови Європейської комісії з питань цінностей і транспарентності Віра Юрова, коментуючи введені Росією в тому числі проти неї санкції, заявила, що продовжить відстоювати свободу ЗМІ і боротися за демократію

1 травня 2021, 04:11
Поділіться публікацією:

Заходи Російської Федерації — на відміну від заходів, введених ЄС в березні щодо російських осіб, відповідальних за серйозні порушення прав людини — змістовно не обгрунтовані. Вони додатково марно ускладнюють відносини з Росією", — заявив заступник голови Європейської комісії з питань цінностей і транспарентності Віра Юрова.

МЗС ФРН засумнівався в обґрунтованості санкцій проти РФ

Санкції проти РФ (фото з відкритих джерел)

"Я продовжу боротися за права людини, за свободу ЗМІ і за демократію. Постійні спроби Росії поширити дезінформацію і підірвати права людини заслуговують сильної і тривалої реакції", — йдеться в повідомленні чиновниці.

Нагадаємо, тема ескалації військового конфлікту на Сході України не сходить зі сторінок найбільших світових ЗМІ. Цій темі свій черговий матеріал присвятило і одне з популярних американських видань Politico. Зокрема, видання пише, що Україна "загралася", маніпулюючи Мінській угоді. "Україна грала в ігри зі своїм власним оголошенням про припинення вогню, розходячись з узгодженими формулюваннями Мінського процесу", — йдеться в публікації.

Також Politico відзначає, що важливу роль в цьому зіграли санкції, введені Радою національної безпеки і оборони України щодо народного депутата України, голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука і народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака.

Як повідомлялося раніше, за інформацією одного з найбільших швейцарських видань Luzerner Zeitung, Президент України Володимир Зеленський нібито ввів санкції проти голови Політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука під тиском націонал-радикалів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Архангел

1 травня 2021, 03:57

Это мир и.д.и.о.т.о.в кто не видет реальной проблемы и войны! Нужно вводить миротворчиские войска и окружить донецк и луганск - только с их помощью можно решить данную проблему...


Новини