Головна Новини Світ Решта світу Найвищий хмарочос планети засяяв кольорами прапора України (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Найвищий хмарочос планети засяяв кольорами прапора України (ВІДЕО)

Також на відеоролику пролунав гімн України

25 серпня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

У Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати) вирішили привітати Україну з 30-ю річницею Незалежності. Так, найвища будівля планети, Бурдж-Халіфа, отримала забарвлення нашого державного прапора. Відповідне відео оприлюднили в Twitter, передає УНІАН.

Найвищий хмарочос планети засяяв кольорами прапора України (ВІДЕО)

Найвищий хмарочос планети засяяв кольорами прапора України - фото з відкритих джерел

"Сьогодні вночі Бурдж-Халіфа святкує День незалежності України і бажає її народу миру і процвітання", — сказано в повідомленні.

Крім того, на відеоролику пролунав гімн України.

Це не вперше, коли Емірати підтримують нашу державу у такий спосіб. У минулому році на День Незалежності Бурдж-Халіфа також засвітилася жовто-блакитними кольорами прапора України. А на офіційній сторінці хмарочоса в Instagram з'явилося привітання українців з державним святом. Крім того, на честь візиту президента України Володимира Зеленського в Дубай в лютому 2021 року хмарочос також підсвічували кольорами прапора.

Відзначимо, що Бурдж-Халіфа - це найвищий хмарочос у світі, розташований в місті Дубай, столиці Об'єднаних Арабських Еміратів. На сьогодні він є найвищою спорудою планети. Хмарочос сягає висоти понад 800 метрів, кількість поверхів — 162, а площа його внутрішніх приміщень складає більше мільйона кв.м.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 24 серпня відбулося масштабне святкування 30-річчя Незалежності України. Експерти підвели підсумки заходу та розповіли, що вийшло, що ні, і чому. Експерт Українського інституту політики Микола Спиридонов вважає, що на святкування річниці нашої незалежності, українській владі вдалося залучити достатньо велика кількість іноземних делегацій. Але багато в чому це пов'язано з тим, що за день до цього відбувся саміт Кримської платформи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини