Головна Новини Світ Решта світу Не було щеплення проти COVID-19: президента Бразилії не пустили на футбольний матч
commentss НОВИНИ Всі новини

Не було щеплення проти COVID-19: президента Бразилії не пустили на футбольний матч

Президент Бразилії поскаржився під час прямого ефіру в Facebook, він захотів подивитися гру, але його не пустили на матч Сантоса

12 жовтня 2021, 00:41
Поділіться публікацією:

Президенту Бразилії Жаір Болсонаро не дозволили відвідати футбольний матч між місцевими командами "Сантос" і "Греміо", оскільки домашній клуб не пропустив невакцинованих уболівальників на свій стадіон. Про це повідомляє бразильське видання Correio Braziliense.

Не було щеплення проти COVID-19: президента Бразилії не пустили на футбольний матч

Жаіру Болсонару - фото з відкритих джерел


Домашній матч футбольного клубу "Сантос" з глядачами на трибуні проходив вперше з початку епідемії COVID-19. Для доступу до стадіону потрібно підтвердження про повну вакцинацію. Лише 30% місць будуть доступні для уболівальників, щоб подивитися матч між двома командами Серії А. Президент Бразилії поскаржився під час прямого ефіру в Facebook, він захотів подивитися гру, але його не пустили на матч Сантоса. Болсонаро відмовився від щеплення проти COVID-19 і закликав інших також відмовитися від вакцинації. Президент Бразилії стверджував, що у нього є антитіла, оскільки вже заразився COVID-19. Він також категорично не підтримує введення паспортів вакцинації. Як передає видання Reuters, в Бразилії від COVID-19 померло понад 600 000 осіб. Це вже не перша подібна ситуація з президентом Бразилії: раніше Жаіра Болсонару не пустили всередину одного з ресторанів Нью-Йорку (США) через відсутність щеплення проти COVID-19.


Нагадаємо, пройшло два з половиною роки з моменту вступу колишнього військового Жаіра Болсонару на пост глави держави і за цей час його популярність в суспільстві знизилася з 49% після інавгурації в січні 2019 року до 26% у травні 2020 го. Протестуючі в найбільших містах Бразиліа і Сан-Паулу вимагають від Болсонару піти, називають його "фашистом" і "расистом", а його політичний курс "тероризмом". Паралельно проходять демонстрації прихильників президента, але їх набагато менше.


Бразильцям є за що висловлювати невдоволення на адресу свого лідера. Ексцентричний політик правого спрямування Болсонару, якого називали "Тропічним Трампом", обіцяв скрутити шию корупціонерами, вивести країну з соціально-економічної кризи після тривалого правління президентів-соціалістів Лулу да Сілва і Ділми Русеф, але виявився абсолютно непідготовленим до викликів подібним пандемії коронавірусу. "Коментарі" детально розібрали ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини