Головна Новини Світ Решта світу Нідерланди перевозять COVID-пацієнтів до Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Нідерланди перевозять COVID-пацієнтів до Німеччини

24 листопада 2021, 03:15
Поділіться публікацією:

Нідерланди розпочали перевезення власних пацієнтів із COVID-19 до Німеччини, щоб послабити навантаження на свою медичну систему. Про це повідомило міжнародне агентство Reuters. Вранці 23 листопада першого пацієнта перевезли швидкою з Роттердама (Нідерланди) до лікарні Бохума (Німеччина). Відстань між двома містами становить близько 240 км. Наступного хворого вже готують до транспортування. Його також планують доставити 23 листопада.

Нідерланди перевозять COVID-пацієнтів до Німеччини

Нідерланди - фото з відкритих джерел

Кількість пацієнтів із COVID-19 у нідерландських лікарнях останніми тижнями досягла найвищого рівня з травня і, як очікується, зростатиме далі, оскільки захворюваність у країні збільшилася до рекордного рівня. Німецькі лікарні запропонували 20 ліжок для пацієнтів із Нідерландів.

Нагадаємо, на Рівненщині від коронавірусної хвороби пішла з життя 20-річна майбутня мама. Вона була вагітна сім місяців. Немовля лікарі не змогли врятувати. Ця трагедія сталася у Дубнівському пологовому будинку, де за життя жінки та її дитини боролися лікарі. Про це повідомляє ТСН, використовуючи анонімні джерела інформації. За інформацією, яку ніхто не підтвердив, молоду маму привезли до Дубнівського пологового будинку, де лікують вагітних, інфікованих на ковід, з усіх міст та населених пунктів Рівненщини. Рівненчанка вже сім місяців була вагітна.

Про те, що вона померла, інформатори сказали 17 листопада.  Так само як вони розповіли, немовля теж не змогли врятувати. Офіційно цей трагічний інцидент ще ніхто не коментував. Зокрема інформацію не підтвердили представники медичної установи чи інших офіційних установ. Отже, журналісти не змогли дізнатися більше інформації про цю трагедію.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини