Головна Новини Світ Решта світу Організатором «голої фотосесії» з моделями в Дубаї виявився виходець з України - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Організатором «голої фотосесії» з моделями в Дубаї виявився виходець з України - ЗМІ

Генеральний прокурор Дубая заявив, що розслідування справи про "голу фотосесію" в готелі Dubai Marina, а також про виготовлення і зберігання порнографічних матеріалів завершено

6 квітня 2021, 23:47 comments1629
Поділіться публікацією:

Основним організатором вечірки з голими моделями в Дубаї, після якої були арештовані 12 українок, імовірно, був виходець з України і громадянин США, фінансист, галерист і консультант американської Демократичної партії Віталій Гречин. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Організатором «голої фотосесії» з моделями в Дубаї виявився виходець з України - ЗМІ

Дівчата (фото з відкритих джерел)

Як повідомляється, Гречин ще підлітком разом з родиною емігрував до США. Свого часу він пожертвував велику суму на президентську кампанію Барака Обами. У Віталія, за словами його київського колеги, є свій власний фейковий "Плейбой". Через сайт американський галерист набирав дівчат з далеких міст, які хотіли модельної слави, а після розпоряджався ними за своїм художнім розсуд, повідомляє канал.

Генеральний прокурор Дубая заявив, що розслідування справи про "голої фотосесії" в готелі Dubai Marina, а також про виготовлення і зберігання порнографічних матеріалів завершено.

Всі підозрювані у справі ув'язнені й незабаром будуть депортовані "за поведінку, що суперечить суспільній моралі".

Нагадаємо, Австралійська блогерша і фітнес-модель Теммі Хемброу спільно з брендом одягу Boohoo x Hembrows представила нову колекцію бікіні. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграм. Нова модель купальників оформлена прозорими вставками і силіконовими браслетами. Відзначається, що згаданий купальник доступний на сайті інтернет-магазину Boohoo у двох кольорах: чорному і фіолетовому. Його вартість з урахуванням знижки становить 10 доларів.

Шанувальники Хемброу відразу ж завалили компліментами австралійку. На їхню думку, це нове віяння в моді й  незабаром у кожної дівчини буде даний предмет одягу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини