Головна Новини Світ Решта світу Південна Корея надішле в Україну рекордний обсяг гуманітарної допомоги: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Південна Корея надішле в Україну рекордний обсяг гуманітарної допомоги: деталі

Корея має намір направити Україні зброю через США

13 листопада 2022, 14:27 comments1120
Поділіться публікацією:

Президент Південної Кореї Юн Сок Йоль заявив, що військове вторгнення Росії в Україну є грубим порушенням міжнародного права та загрозою для життя мільйонів українців. Місцеві ЗМІ передають, що корейський головнокомандувач зробив дану заяву в рамках саміту Південно-Східної Азії, що нещодавно пройшов у Камбоджі.

Південна Корея надішле в Україну рекордний обсяг гуманітарної допомоги: деталі

фото тематичне, з відкритих джерел

Юн Сок Йоль акцентував увагу учасників саміту на тому, що в цивілізованому світі кожна людина має поважати суверенітет, територіальну цілісність та незалежність чужої держави, інакше, наголосив політик, не може бути й мови про будь-яку світову демократію.

Президент Південної Кореї, окрім іншого, також заявив, що його країна лише продовжить збільшувати розмір гуманітарної допомоги, яка спрямовується в Україну. За його словами, для його держави допомога країні, яка охоплена війною і вражає від жорстокої агресії РФ, одне з першочергових завдань.

Варто згадати, що нещодавно корейський президент їздив з робочим візитом до Сполучених Штатів Америки, де зустрівся з главою Пентагону Ллойдом Остіном. Чоловіки домовилися про укладення між ними країнами угоди, згідно з якою США закуповуватимуть у Кореї артилерійські снаряди калібру 155мм., які в результаті направлятимуться в Україну як збройна допомога.

Таким чином, додають ЗМІ, можна з упевненістю говорити про беззастережну підтримку України урядом Південної Кореї у її війні з РФ.

Нагадаємо , раніше наше видання повідомляло, що в "Укрзалізниці" має намір запустити п'ять нових рейсів до міст, що знаходяться в окупації. Йдеться про Донецьк, Луганськ, Севастополь, Маріуполь та Херсон. Вартість квитків вуалюватиметься від 1000 гривень до 5000 гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини