Головна Новини Світ Решта світу Поки Україна думає, Грузія має намір в 2024 року подати заявку на вступ до ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки Україна думає, Грузія має намір в 2024 року подати заявку на вступ до ЄС

Грузія має намір в 2024 року подати заявку на вступ до ЄС

25 вересня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Грузія має намір прискорити процес реформ в країні, щоб в 2024 року подати заявку на вступ до Європейського Союзу. За той час, що залишився до 2024 року Грузія має намір провести повну модернізацію країни і відповідати всім нормам ЄС. Як інформує видання "Коментарі", таку заяву зробив глава уряду Грузії Іраклій Гарібашвілі, виступаючи з високої трибуни Генасамблеї ООН, пише "Укрінформ".

Поки Україна думає, Грузія має намір в 2024 року подати заявку на вступ до ЄС

Іраклій Гарібашвілі Фото: news.un.org

Глава уряду зазначив, що влада Грузії підходить дуже серйозно до того, щоб подати заявку на членство в ЄС вже в 2024 році. Підготовлено масштабний план реформ, які стануть головним фундаментом для того, щоб Тбілісі мав усі підстави подати заявку на вступ до ЄС.

"Ми не заспокоїмося, поки не станемо членами Європейського Союзу і НАТО", — підкреслив грузинський прем'єр.

Гарібашвілі зазначив, слова про намір стати членом ЄС будуть підтверджені реформами і модернізацією всієї країни. В країні будуть проводитися зміни, для того, щоб повністю відповідати тим правилам і нормам, які існують всередині Європейського Союзу. За словами прем'єр-міністра, мета більшості громадян Грузії — домогтися, щоб їх країна стала членом ЄС.

У виступі прем'єр-міністра Грузії не обійшлося і без згадки Росії. Гарібашвілі зазначив, що Росія сьогодні є головним противником вступу Грузії в Європейський Союз. Москва не тільки окупувала 20% території Грузії, але і зараз намагається всіма можливими способами перешкодити наблизитися до європейської та євроатлантичної родини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — перед візитом Зеленського Грузія помилувала двох українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини