Головна Новини Світ Решта світу Покірна і смачно готує: чоловік зіграв "весілля" з рисоваркою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Покірна і смачно готує: чоловік зіграв "весілля" з рисоваркою (ФОТО)

Щоправда, вже за кілька днів молодята розлучилися

1 жовтня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

В Індонезії місцевий житель взяв шлюб зі своєю електронною помічницею — розумною машиною, що готує різні страви з рису. Хойрул Анам виклав в соцмережі фото власної шлюбної урочистості, інформує NDTV.

Покірна і смачно готує: чоловік зіграв "весілля" з рисоваркою (ФОТО)

Житель Індонезії влаштував весілля з рисоваркою / фото facebook.com/anam.distro

 Він придбав собі сучасний весільний одяг, не забув і про свою умовну наречену, на яку накинув фату. Індонезієць ставить свій підпис в документах і цілує люблячу подругу – електронну рисоварку.

 Глава своєрідної родини осипав компліментами свою нову дружину, мовляв, тиха, любляча, скромна, виконує всі його забганки і смачно готує.

 Але кохання швидко закінчилось  і Анам вже за кілька днів прийняв нове рішення – розлучитись. Причина тут прозаїчна, нове електронна дружина може подати йому тільки приготований нею  рис.

 Працівники місцевих медіа, висвітлюючи цю подію, замітили, що їх співвітчизник схильний до неординарних рішень. На цей раз він вирішив саме так здивувати своїх друзів в соціальних мережах.

Покірна і смачно готує: чоловік зіграв ”весілля” з рисоваркою (ФОТО) - фото 2
Покірна і смачно готує: чоловік зіграв ”весілля” з рисоваркою (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Ірані чоловік одружився з 9-річною дівчинкою.В Ірані журналісти звернули увагу на відео шокуючої весільної церемонії: 28-річний чоловік одружився з 9-річною дівчинкою. Коли відео стало вірусним, влада країни під тиском суспільства вимагала анулювати шлюб. Журналіст також розкрив особу чоловіка. За його даними, чоловіка дівчинки звуть Мілад Чешані, він є бійцем народного ополчення Басідж, що входить у Корпус вартових ісламської революції (КВІР). Підкреслюється, що Чешані отримав дозвіл на весілля в ісламському суді округу. Відзначимо, що в Ірані, за законом, дівчина може вступати в шлюб із 13 років, чоловік — з 15. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини