Головна Новини Світ Решта світу Помер президент Танзанії Джон Магуфулі
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер президент Танзанії Джон Магуфулі

Танзанія припинила публікувати статистику по захворюваності у квітні 2020 року

18 березня 2021, 01:14
Поділіться публікацією:

За офіційною версією причиною смерті став серцевий напад.   Інформацію про смерть 61-річного глави держави оприлюднила Віцепрезидент країни Саміа Сулухія, повідомило агентство Bloomberg.

Помер президент Танзанії Джон Магуфулі

Джон Магуфулі (фото з відкритих джерел)

Президента Танзанії не бачили протягом декількох тижнів після того, як з'явилася інформація про його зараження коронавірусів. У пресі з'явилися повідомлення, що Магуфулі у важкому стані перебуває в лікарні в Кенії, і що у нього на тлі зараження коронавірусом виникли проблеми з серцем. Раніше президент Танзанії заявляв, в його країні немає COVID-19, адже людей "захищають вищі сили".

У країні не було введено карантинних обмежень та заходів боротьби з пандемією. Магуфулі відмовлявся вводити в країні локдаун через коронавірус і закликав жителів молитися протягом трьох днів для боротьби з хворобою.

Нагадаємо, У людей, повільно ходять пішки, є більше шансів померти від коронавірусу. Про це передає ВВС з посиланням на нове дослідження. Дослідники в галузі охорони здоров'я з Лестера прийшли до висновку, що у повільно ходять людей з нормальною вагою в 3,75 раза більше шансів померти від вірусу, ніж у людей, що ходять швидко. Провідний дослідник, професор Том Йейтс сказав, що темпи ходьби можна використовувати, щоб передбачити, чи піддається хтось більш високому ризику зараження вірусом. Дослідження, проведене Національним інститутом медичних досліджень (NIHR) і Лестерским центром біомедичних досліджень, було розроблено для вивчення зв'язку між індексом маси тіла (ІМТ) і темпом ходьби, про який повідомляють самі люди, з ризиком зараження важким Covid-19 і смертністю. У проекті використовувалися дані, зібрані у більш ніж 400 000 осіб середнього віку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини