Головна Новини Світ Решта світу Прем'єр Нової Зеландії скасувала своє весілля через дев'ять випадків Omicron у країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Нової Зеландії скасувала своє весілля через дев'ять випадків Omicron у країні

По всій Новій Зеландії вводять жорсткі обмеження через спалах варіанта коронавірусу Omicron

25 січня 2022, 04:15
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн скасувала своє весілля через епідемію коронавірусу. Про своє рішення вона повідомила одразу після того, як оголосила про нові карантинні обмеження в країні. Про це повідомляє новозеландська газета New Zealand Herald. По всій Новій Зеландії вводять жорсткі обмеження через спалах варіанта коронавірусу Omicron. Згідно з новими обмеженнями, на масових заходах одночасно може бути не більше 100 вакцинованих людей і не більше 25 невакцинованих людей.

Прем'єр Нової Зеландії скасувала своє весілля через дев'ять випадків Omicron у країні

Omicron - фото з відкритих джерел

Також у всіх громадських місцях жителі повинні дотримуватися маскового режиму. Те саме стосується і учнів місцевих шкіл. Обмеження набули чинності із неділі 23 січня. Їх запровадили після того, як у країні було виявлено 9 випадків штаму Omicron. Відомо також, що через запровадження локдауну прем'єр Нової Зеландії Джасінда Ардерн була змушена скасувати своє весілля з телеведучим Кларком Гейфордом.

“Таке наше життя. Я така сама, як і інші новозеландці, які зазнали набагато гірших наслідків пандемії. Найстрашніше з цього – неможливість бути з коханою людиною, якщо вона важко захворіє”, – розповіла Ардерн.

Нагадаємо, три американські дослідження показують, що третя доза вакцини мРНК є ключем до вирішення штамом коронавірусу Omicron, забезпечуючи 90% захист від госпіталізації зза COVID-19. Таку заяву зробив Центр контролю та профілактики захворювань США (CDC). Про це повідомляє Reuters. Дослідження, проведені CDC, є одними з перших у Сполучених Штатах, що вивчають вплив бустерних доз на варіант, що швидко розповсюджується Omicron, на який зараз припадає 99% всіх нових випадків COVID. Загалом вони припускають, що бустери допомогли захистити як від інфекції, так і від симптоматичного захворювання. Дорослі від 50 років отримали найбільшу користь від додаткової дози вакцин, виготовлених BioNTech із Pfizer або Moderna.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини