Головна Новини Світ Решта світу Прем'єр Таїланду оббризкав журналістів антисептиком після провокативних запитань (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Таїланду оббризкав журналістів антисептиком після провокативних запитань (Відео)

Прем'єр-міністр Таїланду Прают Чан-Оча дуже дивно відреагував на запитання журналістів

10 березня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:








Нещодавно прем'єр-міністр Таїланду Прают Чан-Оча проводив брифінг. Коли журналісти почали ставити політику незручні питання, він вчинив надто дивно -  почав бризкати в журналістів антисептиком. Про це повідомляє видання Reuters.

Прем'єр Таїланду оббризкав журналістів антисептиком після провокативних запитань (Відео)

Як прем'єр Таїланду відреагував на незручні питання преси. Фото: platon.asia

Все почалося з того, що журналісти запитали прем'єра про можливі кадрові перестановки у Кабінеті міністрів. Політик сприйняв це питання гостро. Чоловік встав та почав обходити журналістів, розпиляючи на них антисептик.

Вкінці  Прают Чан-Оча сказав, що всім присутнім не варто ставити  зайвих питань, та порекомендував журналістам займатися своєю справою. 

Варто зазначити, що в Таїланді заарештували трьох міністрів за участь у державному перевороті, який стався ще сім років тому.


Раніше повідомлялося, що у Таїланді за образу короля в соціальній мережі 60-річна жінка може провести залишок днів у в'язниці. Її засудили до 43,5 років ув'язнення. Жінка критикувала тайський режим, ображаючи короля і монархію. У Таїланді за подібні дії садять до в'язниці від 3 до 15 років. Але жінку, яка була державним службовцем, звинуватили в трьох десятках порушень, тому спочатку її вирок становив 87 років, але потім, коли вона визнала свою провину, його скоротили вдвічі. Деталі цієї історії можна прочитати в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що влада Таїланду переглянула правила в'їзду та встановила нові умови для іноземних туристів, які пройшли вакцинацію від коронавірусу. У жовтні їм навіть можуть повністю скасувати карантин. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини