Головна Новини Світ Решта світу Президент Вірменії заразився коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Вірменії заразився коронавірусом

Армен Саркісян заразився COVID-19 під час візиту до лондонської клініки

5 січня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

Президент Вірменії Армен Саркісян захворів на коронавірус під час лікування в лондонській клініці. Дану інформацію надали представники адміністрації президента виданню "Sputnik Вірменія".

Президент Вірменії заразився коронавірусом

Армен Саркісян захворів на коронавірус. Фото: vbetnews.com

Армен Саркісян відправився до Лондона разом зі своєю сім'єю аби відсвяткувати новорічні свята. Окрім того, під час візиту до міста вірменському президенту зробили операцію на нозі в одній з британських клінік. Медики успішно його прооперували, проте через деякий час у Саркісяна почали проявлятися головні симптоми коронавірусу. Політику запропонували зробити тест на COVID-19, який показав позитивний результат.

У зв'язку з цим президент Вірменії відправився на самоізоляцію. Гарант країни продовжуватиме працювати, проте в дистанційному режимі.

За статистикою, на цей момент у Вірменії зафіксовано понад 160 тисяч заражень коронавірусом з початку пандемії. Близько 145 тисяч вже побороли хворобу. 2864 померли від ускладнень, викликаних коронавірусом.

Нагадаємо, що у 2021 році Міноборони отримає три нові літаки АН-178. Фінансову підтримку у кілька мільярдів гривень "Антонову" надасть АТ "Укрексімбанк". Проект будівництва нової авіаційної техніки розрахований на наступні чотири роки.

Укладений договір є свого роду унікальним, адже підпадає під державні гарантії. Крім того, контракт із "Антоновим" є першим держзамовленням на будівництво повітряних транспортників для Збройних Сил від вітчизняного виробника. Раніше АН-179 планували замовляти за кордоном.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що через український кордон до країн ЄС мало не потрапило понад тонни героїну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

6 січня 2021, 03:50

Xочeшь трaxнyть юнyю малышку?! Еcли да, то рeгиcтpиpyйся по сcылкe, там морe paзвpатных дeвок кoтоpыe хoтят члeнa, вoт ------ http://bit.do/miase


Новини