Головна Новини Світ Решта світу Сотні жертв: в Індії обрушилася трибуна з глядачами
commentss НОВИНИ Всі новини

Сотні жертв: в Індії обрушилася трибуна з глядачами

За попередніми даними, на трибуні були присутні 1,5 тисячі осіб

23 березня 2021, 06:35
Поділіться публікацією:

Трагедія сталася в місті Сурьяпет під час відкриття спортивних змагань. Через перевантаження обрушилася дерев'яна трибуна з глядачами.

Сотні жертв: в Індії обрушилася трибуна з глядачами

В Індії впала трибуна (фото з відкритих джерел)

За офіційними даними постраждало більше сотні людей. Як стверджують очевидці, тих, хто  постраждав, було як мінімум удвічі більше

У поліції міста повідомили, що офіційної інформації про загиблих поки немає, дані з лікарні, куди відвезли всіх постраждалих, поки не надходили. Як повідомляється, під час відкриття чемпіонату на трибуні були присутні 1,5 тисячі осіб, що набагато перевищує допустиму кількість глядачів. Всіх постраждалих госпіталізували в районну лікарню, де їм буде надана вся необхідна допомога. За фактом трагедії ведеться слідство.

Нагадаємо, дві людини серйозно постраждали і один загинув через обвал даху в університеті австралійського міста Перт. Жертви впали з висоти 5-поверхової будівлі, яка перебувала на ремонті. Трагедія сталася на території університету імені Картина. Під час ремонтних робіт перекриття одного з будинків просто звалилися. Один з робітників, а також 23-річна студентка, яка йому допомагала, впали з 20-метрової висоти. Ще один робочий знаходився на будівельних лісах і його накрило уламками. В результаті обвалу дівчина отримала множинні травми, які несумісні з життям. Вона загинула на місці події. Серйозні пошкодження отримали і двоє робітників. Зараз обидва вони в Королівській лікарні Перта і лікарі оцінюють їхній стан як важкий.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в бразильському місті Сан-Луїс просто на покупців і персонал обрушилися стелажі в одному з місцевих супермаркетів. Металеві конструкції падали одна за одною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: РИА Новости
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини