Головна Новини Світ Решта світу Темношкіра жінка вперше стала переможницею конкурсу «Міс Ірландія»
commentss НОВИНИ Всі новини

Темношкіра жінка вперше стала переможницею конкурсу «Міс Ірландія»

Конкурс "Міс Ірландія" проводиться з 1947 року

16 вересня 2021, 01:30
Поділіться публікацією:

Памела Уба виграла конкурс "Міс Ірландія 2021", ставши першою темношкірою жінкою в історії, яка отримала цей титул. Про це повідомляє британська телерадіокомпанія BBC.

Темношкіра жінка вперше стала переможницею конкурсу «Міс Ірландія»

Дівчина (фото з відкритих джерел)

Конкурс "Міс Ірландія" проводиться з 1947 року. нинішньою переможницею стала 26-річна вчена медицини Памела УБА. Вона — перша темношкіра жінка, яка отримала титул.

Коментуючи свою перемогу, Уба зазначила:

"Це приголомшливо — бути тією особою, на якій молоді темношкірі дівчата можуть дивитися і говорити:" Вона зробила це, і ми теж можемо ".

Памела переїхала до Ірландії з ПАР, коли їй було 7 років. Вона, її мама і троє братів і сестер жили бідно. Дитинство жінки проходило в центрі для тих, хто шукає притулку. Джерелом доходів сім'ї була допомога від уряду в розмірі 9 євро в тиждень.

"У центрі було досить дивне життя, ми були досить залежними від уряду, нам не дозволяли працювати, для моєї мами в той час це було важко. Це дивний шлях дорослішання. Мені не дуже подобалося, що мої друзі приходять туди, тому що я хотіла , щоб вони бачили мене зовсім інший", — розповіла Памела.

Нагадаємо, красота не має кордонів. Часом вона настільки брехлива, що не дозволяє розглянути за милим личком і чарівною посмішкою справжню злочинницю. Instagram-акаунтм Mugshawtyss зібрав з усього світу фотографії найкрасивіших правопорушниць сучасності. Кожна фотографія була зроблена відразу ж після арешту. З етичних міркувань під ними немає імен. Але зате автори аккаунта вказали, за що саме злочинниця опинилася за гратами. А ви б здогадалися?






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини