Головна Новини Світ Решта світу Туреччина і Азербайджан спростять пасажироперевезення між країнами
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина і Азербайджан спростять пасажироперевезення між країнами

Азербайджан і Туреччина вже вирішили питання про взаємні безвізові подорожі для туристів двох країн терміном на 90 днів, який вступив в силу з 13 серпня 2020 року

24 лютого 2021, 05:51
Поділіться публікацією:

Як повідомляється, країни перейдуть на взаємні поїздки громадян обох держав за внутрішніми паспортами. Про це сказав міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в Анкарі в ході переговорів 23 лютого з азербайджанським колегою Джейхун Байрамовим, — повідомляє агентство "Анадолу".

Туреччина і Азербайджан спростять пасажироперевезення між країнами

Туреччина і Азербайджан, фото з відкритих джерел

Такі зміни в транспортному сполученні між Туреччиною і Азербайджаном відбудеться найближчими днями. За словами представників країн, це суттєво спростить пересування громадян між країнами і комунікацію всередині громад. А також посприяє зростання економіки країн.

Як повідомив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу, "сторони обговорили питання двостороннього співробітництва, а також останні події в Нагірному Карабасі".

Чавушоглу заявив журналістам, що Туреччина все так же буде підтримувати Азербайджан "в процесі відновлення і розвитку звільнених від окупації територій". Яку саме підтримку Туреччина має намір надати, поки не повідомляється.

Нагадаємо, в ласті Туреччини повідомили, коли країна відкриє туристичний сезон 2021. Дану інформацію повідомив міністр культури і туризму Мехмет Нурі Ерсой виданню HaberTurk. За словами міністра, Туреччина чекає тих, хто бажає відпочити вже в квітні. Спочатку влада налагодить внутрішній туризм, потім почне пускати іноземців. "Наша мета — почати туристичний сезон в квітні. Ми плануємо почати з туристичних регіонів. Сезон розпочнеться з Середземного моря і поступово перейде до Егейського регіону", — підкреслив Мехмет Нурі Ерсой.

Туреччина славиться не тільки теплом, зручними готелями і пляжами. Там багато пам'яток, серед яких термальні джерела Памуккале, Храм Святої Софії і Каппадокія, де щоранку піднімається в повітря кілька сотень яскравих повітряних куль



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини