Головна Новини Світ Решта світу Туризм в Пхукет повертається: Таїланд анонсував відкриття кордонів острова
commentss НОВИНИ Всі новини

Туризм в Пхукет повертається: Таїланд анонсував відкриття кордонів острова

Пхукет стане "першою ластівкою" перед наступним відкриттям туристичних зон Таїланду

25 серпня 2020, 20:49 comments1353
Поділіться публікацією:

Глава Національного управління по туризму Таїланду Ютасак Супасорн заявив про відкриття туристичних кордонів для іноземців на райському острові Пхукет. Про це повідомляє видання Lenta .

Туризм в Пхукет повертається: Таїланд анонсував відкриття кордонів острова

Відзначається, що д Доступність популярного острова для іноземців стане репетицією перед відкриттям інших провінцій країни і перезапуском міжнародного туризму.

При цьому агентство зазначає, що запобіжні заходи ніхто не виключав. І ностранци повинні прибувати рейсами тільки на Пхукет, через інші аеропорти країни в'їзд буде неможливий. Також вони повинні провести на Пхукеті не менше 30 днів, 14 з яких будуть дотримуватися карантину в готелі. У деяких готелях можливий вихід на територію під час карантину і навіть доступ до пляжу.

Паралельно необхідно буде здати два ПЛР-тесту на коронавірус. Тільки після дотримання всіх цих умов можливі екскурсійні поїздки по острову і інші розваги.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що паралізація туристичного сезону через пандемію привела до повального голоду у слонів , які годувалися за рахунок приїжджих.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини