Головна Новини Світ Решта світу У Бермудському трикутнику знайшли "корабель-привид" з двадцятьма тілами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бермудському трикутнику знайшли "корабель-привид" з двадцятьма тілами

Причину смерті людей, які перебували на борту, поки не встановили

28 червня 2021, 22:20 comments4271
Поділіться публікацією:

Неподалік британських островів Теркс і Кайкос в Вест-Індії, де проходить межа так званого Бермудського трикутника, виявили човен з двома десятками тіл. Про це пише "УНІАН", з посиланням на Associated Press.

У Бермудському трикутнику знайшли "корабель-привид" з двадцятьма тілами

Бермудський трикутник - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що рибалки помітили невелике судно ще 24 червня неподалік острова Гранд-Терк і попередили морське відділення Королівської поліції островів Теркс і Кайкос, що відвело човен до берега. На борту були виявлені 20 тіл, серед яких двоє дітей.

Правоохоронці думають, що судно прибуло з-за меж Карибського басейну. Причина смерті людей, що перебували на борту, поки невідома. За попередніми даними, слідів насильницької смерті на тілах немає.

"Мої слідчі працюють над встановленням їх особистості і того, як вони зустріли смерть", — повідомив правоохоронець Тревор Боттінг.

Нагадаємо, що вченим вдалося розкрити таємницю загадкового Бермудського трикутника, виявивши в його районі жахливих підводних істот. Телеканал National Geographic показав, як саме проводилося дослідження.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Американські вчені виявили галактику, у якій відсутня темна матерія. Галактика під назвою DF2 була виявлена в 2018 році вченими з Єльського університету. Тоді астрономи повідомили, що виявили карликову галактику, яка не має, або має дуже невелику кількість темної матерії. Після цього постало питання про те, як взагалі вона могла утворитися без такого важливого елементу. Через деякий час роботу астрономів з Єльського університету перевірила незалежна група вчених, і прийшла до висновку, що перші помилялися, і DF2 має нормальну кількість темної матерії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини