Головна Новини Світ Решта світу У Болгарії в автокатастрофі загинули щонайменше 46 людей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болгарії в автокатастрофі загинули щонайменше 46 людей

24 листопада 2021, 02:10
Поділіться публікацією:

Щонайменше 46 людей, у тому числі 12 дітей, загинули внаслідок автокатастрофи автобуса у західній частині Болгарії. Про це повідомляє британська телерадіокомпанія ВВС. Автобус був з номерами з Північної Македонії, і більшість пасажирів на борту були туристами, що поверталися з Туреччини. Повідомляється, що автобус протаранив відбійник на автомагістралі, яка тягнеться на південний захід від столиці країни Софії приблизно о 02:00 за місцевим часом. Сім людям вдалося вибратися з автобуса, їх госпіталізували до лікарні з опіками.

У Болгарії в автокатастрофі загинули щонайменше 46 людей

Болгарія - фото з відкритих джерел

Офіційні особи розповіли, що автобус повернув з автостради і врізався та відірвав 50-метрову частину відбійника. Але залишається незрозумілим, коли спалахнув автобус до зіткнення чи після. Жодні інші автомобілі в цій аварії не постраждали. Офіційно імена жертв поки що не називають, але чиновники заявили, що серед них є діти та молодь віком від 20 до 30 років. Мер сусіднього села Перник сказав, що автомагістраль на цій ділянці дуже поганий, і там часто трапляються аварії. Міністр закордонних справ Македонії Бужар Османі повідомив журналістам, що група тренерів поверталася до столиці Скоп'є.

Нагадаємо, у Сполучених Штатах Америки сталася смертельна аварія. Як стало відомо, інцидент трапився на території авіабази ВПС США у штаті Техас. Повідомляється, що на злітно-посадковій смузі сталася аварія за участю двох навчально-тренувальних реактивних літаків Т-38 Talon. Внаслідок пригоди один пілот отримав смертельні поранення. Двоє чоловіків отримали травми різного ступеня важкості. Зазначається, що один із постраждалих на даний момент перебуває у критичному стані. Життю другого нічого не загрожує. Його було відпущено після надання медичної допомоги. За фактом цієї події було розпочато розслідування. Встановлюється точна причина інциденту.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини