Головна Новини Світ Решта світу У Болівії 11 людей впали з 4-го поверху
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болівії 11 людей впали з 4-го поверху

В університеті Ель-Альто в Болівії студенти зібралися на акцію протесту в актовий зал університету, який знаходиться на 4 поверсі

4 березня 2021, 02:35
Поділіться публікацією:

Інцидент стався під час акції протесту. 11 студентів впали з балкона через те, що бильця впали. В результаті інциденту 7 людей загинули, четверо продовжують боротися за життя, повідомляє DailyMail.

У Болівії 11 людей впали з 4-го поверху

В університеті в Болівії обрушилися перила (фото з відкритих джерел)

Акція протесту проходила в державному університеті Ель-Альто в Болівії під час позачергового студентських зборів, скликаного Студентським центром. Почалися сильні хвилювання, бійка і тиснява, через які звалилися бильця.

Серед загиблих — четверо чоловіків і три жінки у віці від 19 до 27 років. Висота падіння склала 4 поверху. Троє постраждалих померли в лікарні. Четверо вижили студентів знаходяться в критичному стані, їм проводиться інтенсивна терапія. За фактом трагедії проводиться розслідування, подробиці інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, в ході заворушень, які сталися під час акцій протесту у Вашингтоні як мінімум четверо активістів отримали ножові поранення від своїх опонентів. Американський телеканал NBC повідомив, що на поліцейських напали щонайменше шестеро демонстрантів, десять осіб затіяли бійку з цивільними особами. Відзначається, що приводом для конфлікту стало одночасне проведення двох акцій — прихильників і противників Дональда Трампа. Республіканці зібралися на площі Фрідом-плаза і біля будівлі Верховного суду на Капітолійському пагорбі, протестуючи проти наявного, на їхню думку, шахрайства на виборах.

Це не єдиний випадок силових зіткнень за останні дні. У місті Олімпія в штаті Вашингтон персона Трампа також стала приводом для сутичок. Там навіть сталася стрілянина, один з активістів отримав вогнепальне поранення.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини