Головна Новини Світ Решта світу У центрі Тель-Авіва стався теракт: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Тель-Авіва стався теракт: що відомо

У середмісті Тель-Авіва сталася стрілянина

7 квітня 2022, 22:43
Поділіться публікацією:

В центральному районі  ізраїльського міста Тель-Авів сьогодні ввечері мала місце стрілянина.  Мирні городяни зазнали  атаки терористів на вулиці Дізенгоф, де розміщено чимало барів та ресторанів. Про це інформує Haaretz.

У центрі Тель-Авіва стався теракт: що відомо

Тель-Авів (фото з відкритих джерел)

Саме  в центрі  міста незнайомець, що мав при собі зброю,  відкрив безладний вогонь, не зважаючи на перехожих. Інцидент зі стріляниною  мав місце в кількох місцях  гомінкої вулиці Дізенгоф, що в Тель-Авіві.

Представники служби швидкої допомоги повідомили про 6 поранених, які зараз перебувають в лікарнях. Двоє з потерпілих – в критичному стані, ще один – у важкому.

Поліціянти проводять спецоперацію, розшукуючи терориста. Жителів прилеглих районів просять  не виходити з домівок. Очільник ізраїльського уряду  Нафталі Бенет вже приїхав у штаб-квартиру  Армії оборони Ізраїлю.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ізраїль приєднається до міжнародних санкцій проти Росії. В уряді Ізраїлю заявляють, що приєднаються до антиросійських санкцій. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко з посиланням на Твітер голови МЗС Ізраїля Яір Лапід. Представник Ізраїля запевнив, що його країна "не стане шляхом для обходу санкцій, які Захід ввів щодо Росії". Також дипломат наголосив, що провів робочу зустріч зі міністром МЗС Словаччини. Під час зустрічі сторони обговорили продовження нашої співпраці на переході Вишнє Нємецьке між Україною та Словаччиною. Країна заявила, що засуджує агресію проти України та продовжує всіляко підтримувати нашу державу. Окрім цього, Ізраїль готовий допомагати Україні задля того, щоб зупинити війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини