Головна Новини Світ Решта світу У Чилі схвалили вакцинацію CoronaVac дітей від 6 років
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чилі схвалили вакцинацію CoronaVac дітей від 6 років

Раніше в Чилі дозволили щепити дітей старше 12 років вакциною Pfizer

7 вересня 2021, 02:35
Поділіться публікацією:

Регулятор Чилі схвалив використання вакцини проти COVID-19 CoronaVac для дітей від 6 років. Про це повідомляє Reuters

У Чилі схвалили вакцинацію CoronaVac дітей від 6 років

Діти (фото з відкритих джерел)

П'ять експертів з оціночної комісії, скликаній Інститутом громадської охорони здоров'я, проголосували за застосування вакцини для дітей старше 6 років, двоє проголосували за її застосування тільки для дітей старше 12 років, а один — проти її застосування для дітей. Раніше в Чилі дозволили щепити дітей старше 12 років вакциною Pfizer.

Відзначається, що CoronaVac сформував основу кампанії вакцинації Чилі — поки в країні повністю вакциновано більше 13 млн з 19 млн жителів. CoronaVac також дозволений на застосування в екстрених випадках у дітей в Індонезії та Китаї.

Нагадаємо, пацієнтам з хронічними хворобами щеплення від коронавірусу необхідні. Вони не мають протипоказань до цієї процедури. Інакше може трапитися так, що ці хворі можуть перехворіти коронавірусів в більш важкій формі. Разом з тим є певні обмеження, про які повинні знати хворі, які страждають від онкології. Про це повідомляє національне Міністерство охорони здоров'я. Щоб не захворіти на нову хворобу, обов'язкові щеплення потрібно зробити пацієнтам, які страждають від бронхіальної астми, серцево-судинних захворювань і діабету, щоб в подальшому не піддавати своє життя смертельній небезпеці. Пацієнти, які лікуються від онкологічних захворювань, як стверджують медики, складно переносять ковід. Тому про щеплення потрібно подбати заздалегідь. І не поєднувати з цією процедурою курс імуносупресивної терапії. У МОЗ рекомендують робити щеплення за три місяці після трансплантації гемопоетичних стовбурових клітин.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини