Головна Новини Світ Решта світу У Дубаї поліція вилучила 500 кг кокаїну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дубаї поліція вилучила 500 кг кокаїну

В ході операції під кодовою назвою "Скорпіон" поліція Дубая зірвала спробу контрабанди в країну 500 кілограмів чистого кокаїну

12 жовтня 2021, 05:05
Поділіться публікацією:

Поліція Дубая зірвала контрабанду на територію Саудівської Аравії 500 кілограмів чистого кокаїну. Про це повідомляє офіційне інформаційне агентство ОАЕ Emirates News Agency. В ході операції під кодовою назвою "Скорпіон" поліція Дубая зірвала спробу контрабанди в країну 500 кілограмів чистого кокаїну. Загальна вартість наркотиків становить 136 мільйонів доларів.

У Дубаї поліція вилучила 500 кг кокаїну

Наркотики - фото з відкритих джерел


Ця операція з вилучення наркотиків стала однією з найбільших в регіоні. В результаті були арештовані члена банди з Близького Сходу, який діяв у країні в якості посередника для міжнародного наркосиндикату. Правоохоронні органи поставили його на цілодобовий нагляд задовго до нальоту на місце, де його затримали. Підозрюваний, який має судимість у своїй країні, зізнався в скоєнні злочину і був направлений в прокуратуру.


Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" було затримано учасники наркоугруповання, які поставляли заборонені речовини на територію України. Про це пише УНІАН, посилаючись на пресслужбу Держприкордонслужби. Повідомляється, що співробітниками правоохоронних органів були затримані двоє чоловіків, один з яких намагався провезти кілограм кокаїну в шлунково-кишковому тракті. Другий затриманий ховав наркотики у особистих речах. Відзначається, що обидва затриманих виявилися іноземцями, проте громадянами якої саме країни вони є, в Держприкордонслужбі не повідомили. Відносно наркокур'єрів відкрили кримінальне провадження за ст. 305 ККУ (контрабанда наркотичних засобів). Порушники можуть потрапити за ґрати на строк від 3 до 8 років. До слова, правоохоронці вже оголосили чоловікам про підозру у вчиненні злочину.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини