Головна Новини Світ Решта світу У Колумбії на військовій базі вибухнув замінований автомобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

У Колумбії на військовій базі вибухнув замінований автомобіль

Жодна збройна організація поки не взяла на себе відповідальність за теракт

16 червня 2021, 06:12
Поділіться публікацією:

У Колумбії замінований автомобіль вибухнув на території військової бази, розташованої в місті Кукута на кордоні з Венесуелою. Про це повідомляє The Associated Press.

У Колумбії на військовій базі вибухнув замінований автомобіль

Колумбія фото з відкритих джерел)

Міністр оборони країни на своїй сторінці в Twitter повідомив, що виїхав до 30-ї армійської бригади для розслідування ситуації. Офіційної інформації про жертв і постраждалих немає, проте на опублікованих в мережі відеозаписах очевидців видно кілька автомобілів швидкої допомоги. За даними Reuters, в результаті вибуху постраждали 23 людини, в тому числі військовослужбовці і цивільне населення.

Жодна збройна організація поки не взяла на себе відповідальність за теракт, уряд також ще не назвало ймовірного виконавця.

Як повідомляли раніше в зрив біля автозаправної станції в єменському місті Маріб забрав життя щонайменше 12 осіб в суботу. Відомо, що в місцеву лікарню доставили десятки людей, багато з яких сильно обгоріли. При цьому 12 людей уже померли від отриманих травм, серед них — п'ятеро дітей. Підтвердивши вибух, влада міста Маріб звинуватили в інциденті ракетний удар бойовиків-хуситів, які борються до операції коаліційних сил з Саудівською Аравією в громадянській війні в Ємені. У Facebook повідомлялося, що загинули 14 осіб. Міністри охорони здоров'я та інформації в міжнародно визнаному єменському уряді також звинуватили в нападі хусит.

Нагадаємо, на околиці окупованого Луганська в районі Вергунка стався потужний вибух, причиною якого, імовірно, став газ високого тиску. На місці вибуху розгорнули оперативний штаб. Пожежа в наслідок вибуху ліквідували місцеві вогнеборці, працівники екстрених служб і "правоохоронці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини