Головна Новини Світ Решта світу У Мексиці біля військової бази впав вертоліт: є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці біля військової бази впав вертоліт: є жертви

Аварія сталася за військовою базою на 19-му кілометрі шосе на Ларедо

24 квітня 2021, 02:55
Поділіться публікацією:

24 квітня в Мексиці в муніципалітеті Аподака розбився вертоліт. В результаті катастрофи загинув, щонайменше, одна людина, повідомляє KGNS.

У Мексиці біля військової бази впав вертоліт: є жертви

За військовою базою впав вертоліт (фото з відкритих джерел)

Аварія сталася за військовою базою на 19-му кілометрі шосе на Ларедо. На місці інциденту виявили тіло людини. Попередньо, загиблий — пілот вертольота.

На місці події продовжують працювати рятувальники. Зараз з'ясовуються всі обставини аварії.

Мексиканські ЗМІ повідомляють, що в літаку могли знаходитися три людини.

Нагадаємо, в Сан-Паулу впав на землю вертоліт з нареченою, яка летіла на власне весілля. Вертоліт з нареченою повинен був ефектно приземлитися на галявині, де зібралися гості і очікувалося проведення весільної церемонії, однак при посадці, в декількох метрах над землею машина раптом з якихось причин не втрималася в повітрі і впав на землю. Нареченій і пілоту вдалося вибратися з вертольота самостійно. Але три людини, які супроводжували наречену в польоті, отримали поранення. На місце прибули пожежники, які допомогли їм вибратися з  вертольота. Незабаром після цього він загорівся. На щастя, вертоліт зуміли швидко загасити.

Раніше в Хабаровську розбився вертоліт МІ-8, всі, хто знаходився на борту загинули. "На пустирі (антенне поле) здійснив жорстку посадку вертоліт МІ-8 авіакомпанії" Схід ". За попередньою інформацією, на борту перебували шість осіб. Будівлі і споруди не постраждали", — йдеться в повідомленні. Через НП загинули всі шість осіб, що знаходилися на борту, а незабаром на місці аварії виникла пожежа, вертоліт розлетівся на частини.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини