Головна Новини Світ Решта світу У Мексиці провалився міст
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці провалився міст

Рятувальну операцію довелося призупинити, так як положення завислих над дорогою вагонів вкрай хитке

4 травня 2021, 10:59
Поділіться публікацією:








У столиці Мексики, Мехіко міст обрушився з поїздом метро, і частина вагонів впала на дорогу.

У Мексиці провалився міст

Міст обрушився з поїздом (фото з відкритих джерел)

На місці події працюють пожежники, рятувальники і медики. Мер Мехіко Клаудія Шейнбаум також прибула на місце аварії поїзда і обіцяла найближчим часом надати додаткову інформацію про те, що трапилося.

У Мексиці провалився міст  - фото 2


Мер Мехіко Клаудія Шайнбаум повідомила, що загинули щонайменше 15 осіб. Десятки людей отримали травми, з них 34-х госпіталізували. Число жертв уточнюється.

Рятувальну операцію довелося призупинити, оскільки положення завислих над дорогою вагонів вкрай хитке. На місце трагедії доставили спеціальний підйомний кран, за допомогою якого робітники спробують обережно перемістити вагони в безпечне положення.

У Мексиці провалився міст  - фото 3


На відеозаписі події видно, що міст і поїзд впали на автомобілі, які їхали внизу. Один автомобіль опинився під завалами.

Нагадаємо, 3 травня на автодорозі Львів — Луцьк біля села Гайок обрушився міст. Траса тепер не проїжджаючи. В результаті обвалення ніхто не постраждав, але проїхати тепер неможливо. Очевидці повідомили про інцидент дорожні служби.

Як повідомляли раніше експерти створили рейтинг величезних і видовищних залізничних і автомобільних мостів. Важко навіть уявити, скільки коштів, ресурсів і матеріалів було витрачено на створення цих споруд. Протяжність деяких мостів досягає декількох десятків або навіть сотень кілометрів. Їх велич можна довго описувати, але давайте краще подивимося на цих велетнів. Перше місце в рейтингу найбільш довгих мостів зайняв віадук Даньян-Куньшаньскій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини