Головна Новини Світ Решта світу У НАТО заявили, що Росія посилила військову присутність через кризи в Карабасі і Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО заявили, що Росія посилила військову присутність через кризи в Карабасі і Білорусі

Міністри закордонних справ країн-членів НАТО розглянуть питання про нарощування Росією своїх сил у рубежів альянсу.

1 грудня 2020, 00:40
Поділіться публікацією:

Російська Федерація розширює свою військову активність в світі. Як заявив на брифінгу генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг, Росія розгортає ракети Крайньої Півночі до Лівії і Сирії, вкладає гроші в модернізацію своєї військової могутності.

У НАТО заявили, що Росія посилила військову присутність через кризи в Карабасі і Білорусі

Фото: з відкритих джерел

"Ми також бачимо посилення російської військової присутності в результаті криз в Нагірному Карабасі і Білорусі", — заявив Столтенберг.

Як він підкреслив, міністри закордонних справ країн-членів Альянсу проведуть онлайн-конференцію завтра і піднімуть питання посилення військового потенціалу в світі.

НАТО вважають, що необхідно більш детально розглядати і серйозно це питання, оскільки присутність Росії у військових конфліктах тільки збільшується. Як приклад, генсек назвав Нагірний Карабах і Білорусь.

Раніше в Німеччині заявляли, що військова російська загроза стала більш явною і закликала НАТО посилювати оборонні можливості.

Раніше "Коментарі" повідомляли, колишній командувач сухопутними військами США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес заявив, що Україна поки що не готова до вступу в Альянс . Але через деякий час Україна зможе стати повноправним членом НАТО.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини