Головна Новини Світ Решта світу У Перу автобус з робітниками впав зі скелі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Перу автобус з робітниками впав зі скелі

Аварія сталася рано вранці, коли автомобіль пройшов крутий поворот через провінцію Котабамбас

29 серпня 2021, 03:12
Поділіться публікацією:

Автобус, що перевозив у Перуанських Андах працівників за контрактом з мідного рудника компанії MMG Лас-Бамбаса, впав зі скелі, в результаті чого 16 людей загинули й двоє отримали поранення. Про це повідомляє міжнародне інформагентство Reuters.

У Перу автобус з робітниками впав зі скелі

Автомобіль (фото з відкритих джерел)

Аварія сталася рано вранці, коли автомобіль пройшов крутий поворот через провінцію Котабамбас у перуанському регіоні Апуримак, де розташована шахта. За словами представника MMG, в аварії загинули робітники підрядних компаній Manpower, Geotec, MB Renting, AKD Drilling, Lavalin, M & RC, JRM і JP Natlian.

У компанії також заявили, що влада розслідує причину аварії, і висловила готовність співпрацювати. У Перу аварії відбуваються досить часто, що автобуси падають зі скель. Гірський хребет Анд проходить через всю країну з жахливими дорогами, що виходять на високі скелі.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області вранці 16 серпня сталася аварія з потерпілими. Про це повідомляється на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в області в Facebook. Відомо, що пожежна частина в місті Долина отримала виклик про пожежу в селі Пшеничники. Службовий автомобіль відправився на місце події, проте потрапив в аварію в межах селища Вигода, що в Калуському районі. За повідомленням пресслужби ДСНС, подія трапилася на дорозі Р-21 "Долина — Хуст". Пожежний автомобіль перекинувся під час руху. На місце виїжджали слідчо-оперативна група поліції, експерт-криміналіст і кілька карет швидкої медичної допомоги.

В результаті аварії постраждали шестеро пожежників, їх госпіталізували для обстеження в Долинську багатопрофільну лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини