Головна Новини Світ Решта світу У Сербії на заводі з виробництва боєприпасів пролунав вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сербії на заводі з виробництва боєприпасів пролунав вибух

У 2008 році на заводі також стався вибух, внаслідок якого троє робітників отримали поранення

24 листопада 2021, 05:15
Поділіться публікацією:

Внаслідок серії вибухів на заводі з виробництва боєприпасів на околицях Белграда загинули щонайменше двоє працівників і ще 16 отримали поранення. Про це повідомляє агентство Associated Press. Як повідомив сербський державний телеканал RTS, перший вибух стався близько 14:00 — його можна було почути навіть у столиці, за 15 км від Белграда.

У Сербії на заводі з виробництва боєприпасів пролунав вибух

Вибух (фото з відкритих джерел)

За даними RTS, на момент вибуху на території заводу було 100 осіб. Поранених госпіталізували до лікарень Белграда із сильними опіками, натомість є люди, яких вважають зниклими безвісти. Поліція та пожежники оточили зону, у небо здіймалися клуби густого диму. На стоянці заводу спалахнуло кілька машин. У поліції поки не повідомляють про те, що сталося. У 2008 році на заводі також стався вибух, внаслідок якого троє робітників отримали поранення.

Нагадаємо, у місті Львові на території, де працює Львівський хімічний завод, було чути сильний вибух. Від нього у виробничих приміщеннях підприємства вилетіло скло. Про це повідомляє львівське медіа "Варта-1". Дирекція підприємства повідомила, що вибух стався через те, що спрацював аварійно-захисний клапан високого тиску. За словами представника Львівського хімічного заводу, цей захист і викликав таку гучну бавовну, яку почули жителі найближчого району. Хмара, за якою спостерігали люди – це просто пил, який піднявся у повітря. У зв'язку з цим аварійним зносом немає жодної небезпеки чи загрози життю, стану здоров'я мешканців міста. На місце вибуху прибули поліцейські, рятувальна служба. Отримавши пояснення, вони залишили заводську територію.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини