Головна Новини Світ Решта світу У Швейцарії на гірськолижному курорті зійшла лавина: є зниклі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швейцарії на гірськолижному курорті зійшла лавина: є зниклі

Під снігом опинилися десять чоловік

18 січня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

У Швейцарії зійшла лавина на гірськолижному курорті Вербье. Про це повідомляє пресслужба кантональній поліції.

У Швейцарії на гірськолижному курорті зійшла лавина: є зниклі

Гірськолижний курорт (фото з відкритих джерел)

В результаті події загинув лижник, ще один отримав травми. Відзначається, що загиблий був громадянином Великобританії. Під снігом опинилися десять осіб.

Відзначається, що сходження лавини стався за межами лижної траси. Опинилися під лавиною людей шукають рятувальники з собаками. Також на допомогу направили вертольоти. Прокуратура відкрила кримінальну справу.

Також лавина накрила гірськолижний курорт в Карачаєво-Черкесії в районі Домбая у гори Мусса-Ачитара, повідомив "Інтерфаксу" інформоване джерело. Пізніше в пресслужбі МНС Росії повідомили, що на гірськолижній трасі в момент сходу лавини перебували понад 10 осіб.

За даними джерела, під лавину потрапили кілька дітей, а всього під снігом могли опинитися до 20 осіб.

Нагадаємо, на сході Туреччини стався черговий схід лавини. На цей раз жертвами стихії опинилася бригада рятувальників, яку направили на розшук двох зниклих без вести під попередньою сніговою лавиною, яка зійшла увечері вівторка, 4 лютого. Тоді загинули 5 осіб. Розбір завалів і пошук зниклих здійснювали близько 300 рятувальників. Вони проводили пошукові роботи поблизу міста Бахчисарай в провінції Ван. Друга лавина збільшила число загиблих до 23. МВС Туреччини повідомляє, що 30-ти рятувальникам вдалося вибратися з-під лавини, частина з них направили до місцевих лікарень. Влада відзначає, що рятувальні роботи гальмують погодні умови — в області бушує снігопад і сильний вітер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини