Головна Новини Світ Решта світу У Швейцарії сталася авіакатастрофа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швейцарії сталася авіакатастрофа

В даний час причини авіакатастрофи не названі

27 лютого 2021, 00:23
Поділіться публікацією:

Літак через негоду впав в Боденське озеро. Відомо, що невеликий літак впав в озеро при підльоті до аеродрому на півночі країни, повідомляє агентство AP.

У Швейцарії сталася авіакатастрофа

Літак впав в озеро (фото з відкритих джерел)

Борт, який прямував до аеродрому Альтенрейн на березі озера, пропав з приладом моніторингу авіасполучення близько полудня за місцевим часом. Після отримання даних на місце негайно прибули рятувальні служби. Їм вдалося знайти пілота, який був єдиною людиною на борту.

Він катапультувався з падаючого літака в районі міста Штада. Врятованого, за повідомленням поліції, доставили в лікарню, де йому була надана медична допомога. Експерти відзначають, що однозначно назвати причину катастрофи неможливо, необхідно провести аналіз даних. Однак основна версія — сильний туман, який в момент наближення літака стояв над озером.

Нагадаємо, п равітельственная комісія з розслідування авіакатастрофи Ан-26 під Чугуєвом визначила причини падіння борту. Так, комісією були озвучені основні причини падіння АН-26, такі, як відсутність контролю за польотами з боку керівництва навчального закладу і недбалість у проведенні польотів в ВНЗ. Крім цього, були названі недостатня підготовка членів екіпажу до особливих ситуацій, злети конвеєром — відомо, що виконувалося 6 польотів поспіль, відмова системи управління двигуна і порушення планової таблиці польотів. Крім цього, комісія зробила висновок, що виникли ще 6 небезпечних факторів, які привели до падіння Ан-26.

Серед них відмова системи ГРТ-24 і системи управління лівого двигуна; екіпаж не зміг вирівняти тягу обох двигунів і випустив закрилки при посадці борту; стався несвоєчасний переказ літака на зниження; екіпаж створив штучну несиметричність тяги головною установкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://apnews.com/a
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини