Головна Новини Світ Решта світу У Таджикистані скоєно напад на журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Таджикистані скоєно напад на журналістів

За фактом нападу на представників ЗМІ правоохоронними органами проводяться слідчі дії

5 березня 2021, 04:41
Поділіться публікацією:

Двоє співробітників служби Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода зазнали нападу, пише видання. Інцидент стався в столиці країни Душанбе під час того, як журналісти готували сюжет про підвищення цін на паливо.

У Таджикистані скоєно напад на журналістів

Радіо Свобода (фото з відкритих джерел)

На журналістів Шахла Абдуллоеву та Муллораджаба Юсуфі напали під час запису коментаря водія на заправці. До представників преси підійшов співробітник заправки і зажадав припинити здійснення відеозапису. Після цього він штовхнув журналіста і спробував закрити об'єктив камери. Побачивши, що другий журналіст почав записувати те, що відбувається на мобільний телефон, заправник напав на нього, вимагаючи письмової згоди на зйомку.

За фактом нападу на представників ЗМІ правоохоронними органами проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, під Львовом водій транспортного засобу після перевірки на алкоголь почав трощити лопатою автомобіль співробітників поліції. Про це патрульна поліція повідомляє на своїй сторінці в  Facebook. На автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська патрульні зупинили машину Renault Kangoo через несправне підсвічування номерного знака. Як повідомили правоохоронці, чоловік намагався усунути несправність на своїй машині, але у нього не вийшло. Під час перевірки документів у 46-річного львів'янина були виявлені ознаки сп'яніння.

Перевірка на пристрої Drager показала 1,94 проміле, що значно перевищує норму. Коли патрульні складали адміністративні документи, водій відкрив багажне відділення, дістав звідти лопату і почав бити по службовому автомобілю. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини