Головна Новини Світ Решта світу У Танзанії на похоронах президента загинуло понад 40 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Танзанії на похоронах президента загинуло понад 40 осіб

Джон Магуфулі помер у віці 61 року

2 квітня 2021, 06:56
Поділіться публікацією:

Майже півсотні людей загинули в тисняві під час церемонії прощання з президентом Джоном Магуфулі. Інцидент стався в місті в місті Дар-ес-Салам, де проходив похоронний обряд.

У Танзанії на похоронах президента загинуло понад 40 осіб

Похоронна процесія (фото з відкритих джерел)

Як повідомляють місцеві ЗМІ, намагаючись побачити тіло Магуфулі на стадіоні Ухуру, дехто піднявся на стіну, після чого вона впала. Почалася тиснява, в який загинули люди, повідомив глава поліції міста. 

Напередодні своєї смерті таємничої смерті президент  зник. В країні ходили чутки про те, що він хворіє на коронавірус. Раніше президент Танзанії був скептично і негативно налаштований стосовно COVID-19. Він заявляв, що триденна національна молитва викоренила вірус в Танзанії. За офіціальною версією уряду країни він помер від сердечної недостатності.

Нагадаємо, через ускладнення коронавірусу в 72 роки років помер відомий у всій Англії акушер і гінеколог Джим Дорнан. Крім професійної діяльності він був відомий тим, що є батьком актора Джеймі Дорнан, який зіграв головну роль Крістіана Грея в легендарному фільмі "П'ятдесят відтінків сірого".

Професія актора і любов до публічності син успадкував від батька — той всіляко підтримував захоплення сина акторською майстерністю. Батько зірки також намагався пробувати себе в кіно — він зіграв епізодичну роль в кримінальному серіалі виробництва Бі-бі-сі "Крах", причому в цьому ж фільмі головну роль грав його син. Як повідомляється, фактором ризику став вік медика. Про те, коли відбудуться похорони і чи є загроза для зірки "П'ятдесят відтінків сірого" поки не повідомляється.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини