Головна Новини Світ Решта світу У Туркменістані хлопцям і дівчатам заборонили разом сидіти на лавках:навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туркменістані хлопцям і дівчатам заборонили разом сидіти на лавках:навіщо

Якщо хлопець каже, що сидить з сестрою - співробітники поліції вимагають паспорта та свідоцтва про народження

20 вересня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

В  туркменській столиці ввели нову заборону для молоді. Відтепер місцевим юнакам і юнкам   не дозволяють сідати одне біля одного. Поліціянти в місті, особливо, в зеленій зоні,  почали відстежувати порушників. Про це інформує Радіо Азатлик.

 У Туркменістані хлопцям і дівчатам заборонили разом сидіти на лавках:навіщо

В Туркменистані нові заборони для молоді (фото із відкритих джерел)

 

Як стверджують  журналісти, працівники поліції  уважно слідкують аби молоді туркмени та туркменки не порушували заборону.  Якщо вони відпочивають разом, то мають бути готові, що до них підійде поліціянт і розведе в різні сторони.

Відтепер молодий туркменин може присісти тільки хіба що біля своєї сестри.І в таких ситуаціях правоохоронці вимагають у них документи, аби переконатись, що це близькі родичі.

Хлопцям, які пропонують прогулятись своїм подругам, мають бути готові до неприємностей. Молодих людей везуть на з’ясування  в поліцейський участок. Якщо попались студенти, то поліціянти набирають номер керівника університету. З’ясовують всі обставини та попереджують ректора та  ще й ставлять до відома  батьків.

Нормальною є ситуація, коли сидить і спілкується юнак з юнаком чи дві подруги.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що у Туркменістані чоловікам заборонили приховувати сивину.В одному з регіонів Туркменістану чиновникам заборонили фарбувати волосся. Працівники держустанов Лебапского велаяту  старше 40 років отримали припис перестати фарбувати волосся і повернути наявну сивину. Тим, у кого волосся природного кольору рекомендують надати їм сивий відтінок. За словами кореспондента туркменського радіо, який розмовляв з працівниками бюджетних установ, заборона носить усний характер. 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини