Головна Новини Світ Решта світу У Вірменії парламентарії побилися двічі за день
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вірменії парламентарії побилися двічі за день

Ще одна бійка в парламенті сталася напередодні

26 серпня 2021, 06:00
Поділіться публікацією:

У Національних зборах Вірменії парламентарії побилися двічі в день. На лідера опозиційної партії, критикував дії уряду, напали його противники. Відео бійки опублікував американський телеканал CBS News.

У Вірменії парламентарії побилися двічі за день

Вірменія - фото з відкритих джерел

Бійка сталася між депутатами від правлячої фракції "Громадський договір" і опозиційних сил "Вірменія" і "Честь маю". Все сталося під час виступу парламентарія від "Вірменії" Ваге Акопяна.

Тільки почалася бійка, спікер парламенту Ален Симонян закликав припинити трансляцію засідання в прямому ефірі. Ще одна бійка в парламенті сталася напередодні, 24 серпня. Тоді виступав представник провладної фракції Айк Саркісян. Він назвав зрадниками віх міністрів оборони, при яких право на те, щоб не служити в армії, можна було купити. Після такої заяви у нього полетіла пляшка з водою. Її кинув лідер фракції "Вірменія" Сейран Оганян, який раніше очолював Міноборони. Після цього почалася бійка, і спікер попросив вимкнути трансляцію.

Нагадаємо, 16 липня в парламенті знову побилися нардепи. На цей раз депутат від "Батьківщини" Вадим Іванченко і його колега, парламентарій від "Слуги народу" Микола Сольський з'ясовували стосунки з кулаками. Журналісти в Раді помітили, що конфлікт почав Вадим Івченко, який першим вдарив Миколу Сольского. Інші парламентарії швидко розтягнули своїх колег. Зараз поки невідомо, чому депутати побилися в стінах Ради. Однак журналісти підрахували, що це вже третя бійка в цьому скликанні. Відомо, що Вадим Івченко вже досвідчений парламентарій, адже він народний депутат кількох скликань від ВО "Батьківщина".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини