Головна Новини Світ Решта світу В Австрії четверо туристів стали жертвами лавин
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австрії четверо туристів стали жертвами лавин

Ще чотирьох осіб, які опинилися в полоні лавин в Австрії, рятувальникам вдалося врятувати

2 лютого 2021, 02:55
Поділіться публікацією:

У минулі вихідні чотири людини загинули, ставши жертвами стихії в Австрії.

В Австрії четверо туристів стали жертвами лавин

Сніг (фото з відкритих джерел)

Жертвами лавин стала пара — 37-річна жінка і 38-тисячоліть чоловік. Їх тіла були знайдені під снігом напередодні

Також гори забрали життя підлітка — 16-річного туриста з Німеччини, який катався на гірських лижах. Повідомляється, що його засипало лавиною на висоті 2600 м. Лижник не мав трекера для передачі розташування, що сильно ускладнило пошуки.

Крім цього, близько гірськолижної станції Axamer Lizum загинув 48-річний турист з Австрії, який проігнорував повідомлення співробітників бази про небезпеку сходження лавин.

Ще чотирьох осіб, які опинилися в полоні лавин, рятувальникам вдалося врятувати. Влада країни звернулася до туристів з проханням враховувати попередження інспекторів трас і не підійматися в гори при погіршенні погоди.

Нагадаємо, 27 і 28 січня на території Одеської і декількох найближчих областей не припиняються сильні снігопади. Зимова негода, до якої теплолюбні одесити не надто звичні, багато в чому пригальмувала звичний біг життя в багатьох населених пунктах. Про наслідки все ще бурхливої сніжної стихії повідомляють в прес-службі Державної служби надзвичайних ситуацій, а також ряд місцевих ЗМІ.

За даними інтернет-видання "Думкая.НЕТ", на території Одеси за два дні звалилося більше 500 дерев, в тому числі й досить масивних. Обриви гілок і, як наслідок, ліній електропередач також фіксуються по всьому місту. Кілька мікрорайонів були деякий час знеструмлені. Також на вулиці Іцхака Рабіна була пошкоджена теплотраса — через падіння значної тополі. На даний момент комунальники впоралися з її ремонтом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини