Головна Новини Світ Решта світу В Єгипті дешевшає нерухомість: за скільки можна купити квартиру
commentss НОВИНИ Всі новини

В Єгипті дешевшає нерухомість: за скільки можна купити квартиру

Ціни на нерухомість в Єгипті впали, проте прибутковість від здачі апартаментів в оренду, як і раніше висока

9 квітня 2021, 15:00 comments7143
Поділіться публікацією:

В Єгипті впали ціни на нерухомість. Ринок житла Єгипту залишається пригніченим. Про це повідомило спеціалізоване видання Global Property Guide.

В Єгипті дешевшає нерухомість: за скільки можна купити квартиру

В Єгипті дешевшають квартири: ціна нерухомості. Фото: tripwheelchair.com

Зазначається, що за минулий рік ціни на будівлі впали на 14,38 відсотка. Це абсолютний антирекорд. Для порівняння, у 2019 році ціни знизилися на 2,28 відсотка.

Щоб хоч якось врегулювати ситуацію та підтримати сектор, президент Єгипту Абдул Фаттах ас-Сісі зняв деякі обмеження на володіння іноземцями власністю.

Так, квартира в столиці Єгипту зараз коштуватиме близько 831 долар за квадратний метр. Так гідне житло площею 120 квадратних метрів можна купити за 124 650 доларів. Проте прибутковість від житла в Єгипті не змінилася. Таке житло можна здавати за 977 доларів на місяць.

На ситуацію з нерухомістю в країні вплинула пандемія. Проте Міжнародний валютний фонд прогнозує, що в цьому році єгипетська економіка виросте на 2,8 відсотка. А у 2022 підійметься на 5 відсотків.

Попри складну ситуацію Єгипет вже показую позитивні результати. ВВП країни зріс на 3,5 відсотки за 2020 рік. А за останні п'ять років економіка виросла приблизно на 4,8 відсотка. Позитивні зрушення відбуваються завдяки економічним реформам в країні.

Нагадаємо, що в Україні, зокрема в Києві, ціна на нерухомість навпаки зростають. За скільки тепер можна буде придбати квартиру в різних районах столиці, дізнавайтеся в наших матеріалах.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, як вигідно придбати квартиру та правильно вкласти гроші. Думку та позицію рієлтора з досвідом читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини