Головна Новини Світ Решта світу В Ізраїлі в результаті тисняви загинули десятки людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі в результаті тисняви загинули десятки людей

Щонайменше 103 людини отримали поранення

30 квітня 2021, 05:29
Поділіться публікацією:

На півночі Ізраїлю щонайменше 38 людей загинули в результаті тисняви під час релігійного свята Лаг ба-Омер біля могили раббі Шимона Бара Іохая на горі Мерон. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

В Ізраїлі в результаті тисняви загинули десятки людей

Ізраіль (фото з відкритих джерел)

Щонайменше 103 людини отримали поранення, 44 з них знаходяться в критичному стані. До місця інциденту направили шість евакуаційних вертольотів, також там встановили польовий госпіталь.

"Важкі картини, люди придавлені без можливості врятуватися. Деяким з поранених все ще надають допомогу на місці події", — розповів представник Національної служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ізраїлю Закі Хеллер.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху готовий виступити як посередника в переговорах між президентом України Володимиром Зеленським та президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук в інтерв'ю каналу "I24NEWS". За його словами, ізраїльському прем'єру було зроблено пропозицію виступити як посередника в переговорах між Києвом і Москвою. Він зазначив, що Нетаньяху перебуває в хороших відносинах, як з Володимиром Зеленським, так і з Володимиром Путіним. Корнійчук заявив, що прем'єр-міністр Ізраїлю не дав відмови на пропозицію України і запевнив, що зробить все, що в його силах. Посол України підкреслив, що наша сторона дуже рада тому факту, що Нетаньяху погодився допомогти. Довідка: на тлі масового стягування Росією військ до східних кордонів України і на територію тимчасово окупованого Криму, Володимир Зеленським звернувся до Володимира Путіна і запропонував главі Кремля зустрінеться в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна між Україною і Росією.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

30 квітня 2021, 06:26

Вот, пытаюсь побороть в себе неприязнь к евреям. Вроде такие же люди, как и мы и женщины красавицы и мужчины не глупые. И, при этом, не могу сам себе объяснить, что в них такое отталкивающее. ИМХО


Новини