Головна Новини Світ Решта світу В Ізраїлі закривають COVID-відділення в лікарнях
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі закривають COVID-відділення в лікарнях

В країні почали масово закривати відділення лікарень, перепрофільовані під лікування хворих з COVID кілька тижнів тому

21 квітня 2021, 04:55
Поділіться публікацією:

У спеціалізованих відділеннях більше нема потреби, захворюваність в країні різко впала.

В Ізраїлі закривають COVID-відділення в лікарнях

Ізраіль (фото з відкритих джерел)

Клініки Ізраїлю через на тлі стрімкого скорочення числа інфікованих коронавірусів припинили роботу своїх COVID-відділень.

Як повідомляє місцеве Міністерство охорони здоров'я, Медичний центр імені Хіллеля Яффі в Хадері та медичний центр Баруха Паде у Тверії останніми в країні закрили свої COVID-відділення.

Люди, які продовжують стаціонарне лікування від коронавірусу, були переведені на лікування у звичайні терапевтичні відділення клінік.

В країні почали масово закривати відділення лікарень, перепрофільовані під лікування хворих з COVID кілька тижнів тому. Уже тоді шкала хворих різко пішла вниз завдяки масовій вакцинації.

Нагадаємо, українці, які перехворіли коронавірусів, можуть повторно заразитися вже через 3-4 місяці. Про це йдеться в повідомленні голови Комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайла Радуцького в Facebook. За даними нардепа, в перший рік пандемії вчені вважали, що повторне зараження коронавірусів можливо через 6-9 місяців після хвороби. Українські епідеміологи проаналізували 1,2 тисячі випадків повторного зараження коронавірусів. "Висновки невтішні: найчастіше люди заражалися через 3-4 місяці, іноді — через 5 місяців, були поодинокі випадки зараження через півтора місяця", — йдеться в повідомленні Радуцького.

За його словами, це свідчить про короткочасне збереження високого рівня антитіл в організмі. З огляду на те, що в Україні прогнозують четверту хвилю коронавірусу восени 2021 року Радуцький говорить і про ймовірність повторних випадків зараження.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини