Головна Новини Світ Решта світу В Угорщині обстріляли вантажівку з мігрантами
commentss НОВИНИ Всі новини

В Угорщині обстріляли вантажівку з мігрантами

Вантажівка перетнула кордон, проте після цього через пошкодження була змушена зупинитися

7 січня 2022, 20:32
Поділіться публікацією:

Угорська поліція заявила про прорив кордону машиною з нелегальними мігрантами, внаслідок чого довелося застосувати зброю. Про це повідомляє міжнародне видання Fourals. Поліція округу Діор-Моушн-Шопрон повідомила, що патрульні в прикордонному селі Харка помітили вантажівку, яка рухалася на великій швидкості до прикордонного переходу з Австрією. Офіцер поліції наказав їй зупинитись для огляду, але вона тільки збільшила швидкість. Це змусило поліцію відкрити вогонь.

В Угорщині обстріляли вантажівку з мігрантами

Угорщина - фото з відкритих джерел

Попри це, вантажівка перетнула кордон, проте після цього через пошкодження була змушена зупинитися. Австрійська поліція затримала її водія – єгиптянина, а також близько 30 пасажирів, які зникли у багажнику вантажівки. Їхнє громадянство поки що невідоме. За даними поліції, в останні тижні 2021 року влада Угорщини щотижня затримувала 2000-2500 мігрантів до південних кордонів країни з Сербією та Румунією. У 2015 році Угорщина побудувала паркан уздовж кордону з Сербією, щоб запобігти в'їзду мігрантів.

Нагадаємо, російські нелегальні мігранти з Білорусі зробили чергову спробу прорватися через польський кордон. Цієї ночі вони зібралися до групи з 36 людей та атакували прикордонників. "Після опівночі на ділянці, що охороняється підрозділом прикордонної служби в районі населеного пункту Мельник, група з 36 іноземців форсувала кордон. У бік польських патрулів кидали каміння. Ніхто не постраждав", — написали прикордонники у Twitter. Перед таким численним проривом спробу перетнути польсько-білоруський кордон зробили група із шести осіб. Однак вона не вдалася.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини