Головна Новини Світ Решта світу Винна ожеледиця: в Туреччині перекинувся туристичний автобус з людьми
commentss НОВИНИ Всі новини

Винна ожеледиця: в Туреччині перекинувся туристичний автобус з людьми

В ДТП з автобусом шестеро туристів загинуло

19 лютого 2022, 19:05
Поділіться публікацією:

Сьогодні на території Туреччини сталась масштабна дорожньо-транспортна пригода. На слизькій автомагістралі перекинувся туристичний автобус, в якому перебувало 45 туристів, щонайменше шестеро з них загинуло. Про це інформує турецьке медіа Hurriyet.

Винна ожеледиця: в Туреччині перекинувся туристичний автобус з людьми

В Туреччині перекинувся туристичний автобус (фото з відкритих джерел)

Дорожній інцидент стався на 47-кілометрі автотраси Конья-Аксарай. Туристичний транспорт  направлявся з турецького міста  Ізмір до міста  Каппадокія.  На автостраді була  ожеледиця. Тому водій  великого автобуса  в таких екстремальних погодних умовах не впорався з керуванням. Транспорт з людьми вилетів зі слизької дороги  та перекинувся.

Зазначається, що в салоні туристичного транспортного засобу було 45 туристів, з ними – два водії. Як свідчать останні дані, шестеро з них загинули. Ще понад 40 пасажирів отримали різні травми. Один з туристів знаходиться у важкому стані. Всіх потерпілих відвезли до місцевих медичних закладів.  

Турецька поліція затримала обох водіїв. На місці, де трапилась аварія, зараз прибули та працюють представники екстрених служб, медики та турецькі поліціянти,  які мають встановити причини ДТП.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував про те, що На поромі Греція-Італія сталася велика пожежа: десяток людей зникли безвісти.Дванадцять людей досі вважаються зниклими безвісти після того, як полум'я охопило пором, що прямував з Греції до Італії рано вранці в п'ятницю, повідомили представники грецької  влади в суботу, коли пожежники боролися за контроль над полум'ям, пише Еkathimerini. Стовпи диму. які все ще виривалися з Euroferry Olympia під італійським прапором, показали в кадрах по грецькому державному телебаченню.  


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини