Головна Новини Світ Решта світу Вірменія звинуватила Азербайджан у брехні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірменія звинуватила Азербайджан у брехні

Прес-секретар МЗС Вірменії Анна Нагдалян назвала брехнею заяву міністра закордонних справ Азербайджану Джейхун Байрамова про те, що Азербайджан в відповідно до своїх зобов'язань передав Вірменії

17 березня 2021, 02:23
Поділіться публікацією:

Прес-секретар МЗС Вірменії Анна Нагдалян зробила заяву у відповідь на повідомлення міністра закордонних справ Азербайджану Джейхун Байрамова про те, що Азербайджан передав вірменській стороні всіх військовополонених, захоплених у полон в ході війни в Арцах. Про це повідомляє пресслужба зовнішньополітичного відомства Вірменії.

Вірменія звинуватила Азербайджан у брехні

Анна Нагдалян (фото з відкритих джерел)

"Це чергова брехня азербайджанської сторони по цьому актуальному гуманітарного питання. Заява глави МЗС Азербайджану суперечить іншим відповідним органам цієї країни, які підтвердили факт знаходження десятків вірменських військовополонених в Азербайджані як під час бойових дій, так і після встановлення режиму припинення вогню", — йдеться в повідомленні.

За даними вірменської сторони Азербайджан не надає інформацію про вірменських військовополонених в Європейський суд з прав людини.

Нагадаємо, у Вірменії зараз досить напружена атмосфера. Країна знаходиться на порозі громадянської війни. Все почалося з того, що генеральний штаб Вірменії та представники вищого командування армії зажадали від прем'єр-міністра країни Нікола Пашиняна піти у відставку. Таке бажання генштаб висловив після зняття з посади першого заступника глави Генштабу Тирана Хачатряна. Своєю чергою Нікол Пашинян назвав цю заяву спробою державного перевороту і звільнив главу Генштабу Оніка Гаспарян. Як повідомляють легітимності анонімні джерела, Пашинян не планує позбавлятися влади і залишати свої повноваження. На вулицях вже зібралися як прихильники Пашиняна, так і опоненти.

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що піде у відставку тільки за однієї умови. Глава уряду повідомив, що готовий покинути місце прем'єра, якщо цього захоче його народ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини