Головна Новини Світ Решта світу Як виглядає найдорожча жіноча сумка у світі та за яку суму її можна придбати
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає найдорожча жіноча сумка у світі та за яку суму її можна придбати

Сумка одного з італійських брендів Boarini Milanesi коштує мільйони

12 лютого 2022, 13:55
Поділіться публікацією:

Як виглядає найдорожча жіноча сумка у світі та за яку суму її можна придбати

Найдорожча брендова сумка, фото robb report

Найдорожчий аксесуар для жінок випустив італійський бренд Boarini Milanesi у 2020 році. Ексклюзивна модель сумки Parva Mea виготовлена вручну у трьох екземплярах. Про це пише Finance.

Матеріал для сумки – шкіра алігатора. Аксесуар прикрашений 10 метеликами з білого золота, інкрустованими діамантами, сапфірами та турмалінами Paraiba загальною вагою понад 130 каратів.

За словами дизайнера Маттео Родольфо Міланезі, окрім їх здатності засліплювати, дорогоцінне каміння було обрано дуже прискіпливо й із підтекстом.

"Блакитні сапфіри символізують глибини океанів, турмалін Параїба нагадує нам про незабруднені Карибські моря, а діаманти вказують на прозорість води, коли вона падає у вигляді дощу", — пояснив він.

Коштує така сумка 6 мільйонів євро, або понад 7 млн доларів. Частину коштів від продажів цих сумок буде спрямовано на екологічні проєкти зі збереження Світового океану та його очищення. Планується виділити на ці проєкти понад 950 тисяч доларів США.

Для Міланезі причина такої акції – особиста. Дизайнер виріс біля океану та пам’ятає, як його батько прибирав на пляжі пластикові пакети та пляшки.

"Нещодавно я бачив ще більше пластику у морі, ніж у дитинстві. Через пандемію використані рукавички та маски потрапляють у море", – додав співвласник лейбла Boarini Milanes.

Однак такі коштовні брендові речі є непоганим предметом для інвестицій. За даними звіту The Wealth Report 2020 від міжнародної консалтингової компанії Knight Frank, інвестиції в сумки Hermès виявилися найвигіднішими у 2019 році. Адже вони зросли у ціні за останні 10 років на 108%, оскільки аксесуари цього бренду найпопулярніші у світі, вони навіть обігнали за популярністю Chanel і Louis Vuitton.

Як повідомляв портал "Коментарі", за розрахунками доктора філософії з Пенсільванського університету Метью Кіллінгсворта, середня сума доходу у рік для того, щоб почуватися щасливим, становить не 75 тисяч доларів, як вважалося раніше. Вчені з'ясували, скільки треба для щасливого життя українцям заробляти у рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://finance.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини