Головна Новини Світ Решта світу Які міста названі найкращими для іноземних студентів: рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Які міста названі найкращими для іноземних студентів: рейтинг

Рейтинг топ-10 міст в світі для студентів формується щорічно

30 листопада 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Стало відомо, які міста найбільше обирають студенти-іноземці для навчання. Про це пише World Economic Forum.

Які міста названі найкращими для іноземних студентів: рейтинг

Студенти назвали, де найкраще жити, фото з відкритих джерел

Відповідно до результатів дев’ятого рейтингу найкращих студентських міст світу QS Quacquarelli Symonds перше місце посів Лондон. Під час визначення рейтингу було враховано престиж закладів, безпеку та доступність, а також відгуки студентів та випускників.

Отже, очолила рейтинг міст столиця Великобританії. У Лондоні розміщені 18 найкращих університетів світу. Серед переваг навчання там, значні можливості для працевлаштування у відому компанію.

На другому місці Мюнхен, який піднявся з четвертої сходинки. Тож тепер все більше студентів прагнути вступити в університети Мюнхена, адже вони активно співпрацюють з роботодавцями.

Замикає трійку лідерів Сеул, де розміщено 21 найкращий університет світу. Разом з Сеулом на третьому місці Токіо як найбажаніше місце для навчання. У студентів, що навчаються тут є можливість отримати унікальний досвід та широкі професійні можливості.

Берлін посів п'яте місце. Місто отримало високі бали за показником Student View за високу якість життя, доступні витрати та ліберальну атмосферу.

Шосте місце посів Мельбурн, хоча студенти говорять, що це місто дружнє до студентів, цікаве та різноманітне. Трохи відстав за кількістю балів Цюріх, де розташований університет з найвищим рейтингом QS в континентальній Європі – ETH Zurich.

Восьме місце дісталося Сіднею, де чудовий клімат та різноманітне і насичене міське життя.

На дев'ятому місці три населених пункта — Париж, Монреаль Бостон. Столиця Франції щорічно потрапляє в рейтинг кращих студентських міст, адже тут чимало університетів. Париж посідає сьоме місце у світі за "діяльністю роботодавця". В Монреалі розташовано декілька найкращих університетів Канади. Також на дев'ятому місті розмістився й Бостон, що піднявся з 13 місця. Нагадаємо, що в районі Бостона розташовані Гарвардський університет і Массачусетський технологічний інститут (MIT).

Як повідомляв портал "Коментарі", у Львові зникла безвісти студентка була виявлена мертвою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини